Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb mikor lesz pozitív (onestep...

Kb mikor lesz pozitív (onestep lh)??

Figyelt kérdés

[link]

[link]

jan. 5. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Mivel ez nem hcg teszt, nem lehet tudni. Az lh állandóan ingadozik.

Van akinek egyik nap hómező másik nap meg full erős pozi. Nme kell neki fokozatosan erősödni. Lehet két nap múlva pozi lesz, de az is lehet, hogy csak egy hét múlva.

Kb 3 ciklus alatt rá fogsz jönni, nálad hogy működik. A ciklushosszod alapján nagyjából tudhato, mikor kellene pozinak lennie.

jan. 5. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem többször volt ilyen erős, és csak hónapok múlva volt ovum. Ha majdnem olyan erős lenne, mint a kontroll, akkor azt mondanám, hogy fél-2 napon belül, de ez még elég halvány.
jan. 5. 20:22
 3/7 A kérdező kommentje:
jan. 6. 06:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem lesz pozitív
jan. 6. 06:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Mármint hogy érted? Miért ne lenne? Én ezt használtam, és volt két ugyanolyan erős csíkom rajta.
jan. 6. 09:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem akkor hirtelen lesz pozitív?
jan. 6. 10:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Aha, simán lehet olyan, hogy délelőtt még ilyen, mint a képen, délután meg full pozitív. A kritikus időszakban érdemes délelőtt és délután is tesztelni, különben lemaradhatsz.
jan. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!