One step halvany pozitív 7. Vagy,8 dpo lehet ilyen hamar?
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 21:27
1/16 anonim válasza:
Kép? Nekem 8 dpo halvány pozitív volt de nyilván le fognak pontozni 😂 pedig azóta már majdnem 4 hónapos a, halvány pozitív fiam🤗
2/16 anonim válasza:
Szia simán lehet! Nekem facelle lett halvány de egyertelmű a 8.napon!
3/16 anonim válasza:
Nekem a predi volt nagyon halvány kb láthatatlan + 8dpon
4/16 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudok képet mert úgy nem látszik extra halvany csik
2022. júl. 17. 21:38
5/16 anonim válasza:
Akkor az simán lehet hogy negatív, nekem azért foton is látszott
6/16 A kérdező kommentje:
Tegnap is csináltam az negativ azon semmi nincs a main meg dereng valami
2022. júl. 17. 22:22
7/16 anonim válasza:
ha jól tudom, az egy 25ös teszt. az nem valószínű hogy pozitív lesz 7-8. dpon. van színe a 2. csiknak, vagy fehér/szürke? ha utóbbi 2 közül vmelyik, akkor inkább csak a reagens helye, nem pozitív. a pozitív tesztnek mind2 csíkja rózsaszín.
8/16 anonim válasza:
#1 lehet hogy gyerek lett a tesztedből,de nem a 8. dpo- ón voltál az is biztos.Nem is értem miért innen számoljátok?Nem is biztos a peteérés napja,akkor már csúszott az egész.Egyszerűbb lenne menstruáció előtti napokat számolni és menstruáció előtt három napnál korábban nem tesztelni!
9/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne 8.dpon pozi a teszt? Hő és lh követéssel biztosra állíthatom ,hogy nem volt hamarabb ovum!
Amihez nem értek vagy nincs tapasztalatom ahhoz nem szólok hozzá!
10/16 A kérdező kommentje:
Rózsaszín volt ahogy szívta fel magat úgy látszott már
2022. júl. 18. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!