Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step halvany pozitív 7....

One step halvany pozitív 7. Vagy,8 dpo lehet ilyen hamar?

Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szívja fel a vizeletet, szinte minden teszten látható lesz a T csík, így az becsapós...ezért írják rá, hogy 3-5perc között kell leolvasni. Azért rzt is vedd figyelembe. Nekem amúgy 10.dpo one step 10-es hómező volt bár elsőre esküdni mertem volna, hogy láttam valamit... aztán mivel száradás után is hómező volt negatívnak vettem. Másnap viszont émelyegtem, megszédültem és furcsán fájt a hasam... 10-es facelle délután fotózhatóan nagyon halvány pozi lett aztán szaladtam még tesztért...25-ös x-epilen is derengett ezért elmertem hinni.

Lényeg amúgy amit a fotó nem ad vissza az tuti negatív. De mivel korán teszteltél még simán lehet 2 nap múlva pozi teszted.

Drukkolok, és ezt meg vedd negatívnak.

2022. júl. 18. 07:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11es annyi hogy nekem is a mai homezos
2022. júl. 18. 07:54
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Minek tesztelsz 6-8 dpo? Még a progeszteron se indokolja
2022. júl. 18. 14:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát mivel olvastam sokaknak ki mutatta ilyen hamar
2022. júl. 18. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
6. dpon ha kimutatta vkinek, az vszinu nem pontos dpo volt. fölösleges pénzkidobás ilyenkor elkezdeni tesztelni. biztos ovunál is elég bőven 10.dpon tesztelni de inkább később, mondom ezt úgy, hogy 10.dpon facelle teszttel nagggyon halványan lett pozitív a tesztem.
2022. júl. 18. 15:58
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
És mennyivel vagy előrébb, ha tesztelsz 8.napon egy kéteset? Vagy heteket kell várnod mire orvoshoz mész, addig meg aggódsz, vagy mégis megjön, akkor meg hatszor akkora a csalódás
2022. júl. 18. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!