Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem kicsit túl komolyan...

Férjem kicsit túl komolyan veszi a hogy babát szeretnénk,annyira,hogy előfordul nem tud elélvezni.Ez gyakori dolog?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 07:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

9

Én meg azt nem bírom elképzelni 9. válaszoló, hogy annyira 0 teljesítménye legyen akár a napi 1 szexnek ,hogy napjában 2-3-4 alkalommal keljen együtt lenni mint a nyulaknak:D

Sokat számít, hogy valaki akar e gyereket, aki akar és tisztában van a párja működésével, tud számolni könnyen eshet teljesítménykényszerbe.HA akarnátok ,akár a te pároddal is előfordulhatna, főleg ha lelkisebb.Emellett lesz idő mikor a te párodnak sem fog non-stop felállni, még ha most hihetetlennek is tűnik:D

2020. júl. 16. 09:09
 12/29 A kérdező kommentje:

Jelen esetben én nem közlöm,a férjem jobban figyeli,saját magának okoz stresszt ezzel...de nem ez a lényeg...

De sajnos vannak olyan esetek amikor nem lehet csak a véletlenre bízni,igenis időzíteni kell...arra nem is gondol senki,hogy vannak olyan párok akiknél a havi 1-2 együttlét a mindkét fél számára megfelelő?!

2020. júl. 16. 09:13
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nektek elég annyiszor, akkor tényleg nincs más módja, minthogy fejben elengedje magát. Beszéljetek róla, hogy miért feszül meg ennyire, miért van ennyire rástresszelve a dologra? Biztos akarja ő is a gyereket? Ez kicsit olyan, mint mikor a nőben van valami pszichológiai gát és ezért nem nedvesedik vagy valami.
2020. júl. 16. 09:22
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

10 és 11: wow, nagyon jól megfogalmazták minden gondolatom a kilencesre. 😃

Kérdező: megértem, az én férjem is tudja, hogy mikor mi újság a ciklusommal, nem könnyű elterelni a figyelmét. Szerintem úgyis jön a nyaralási időszak, próbáld ki, hogy elmentek valahova pár napra (egy hosszú hétvége is elég), ha tudod időzítsd az ovu környékére. Ott véletlenül se említsd, hogy akkor van az ovud, és akkor tudtok együtt lenni úgy, hogy talán eszébe sem jut. Egy próbát szerintem megér! 😉 Sok sikert!

2020. júl. 16. 09:47
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

#9 es az miért is tartozik másra hogy téged naponta hányszor dugnak meg, te ostoba haziszarnyas te?

Cuki ahogy épp azt bizonygatnod másoknak te mennyire nem vagy primitív, mikor szükségét érzed 38 évesen a nemi életedet menozni, mint egy kamasz.

2020. júl. 16. 09:48
 16/29 anonim ***** válasza:
26%
Ugyan nem a 9-es vagyok, érintett sem vagyok, ezt a kérdést viszont én is megnéztem, a következők miatt. Én már anya vagyok, de nálunk soha nem volt téma a párommal a termékenységem. Számomra érthetetlen, hogyha valaki gyereket tervez, akkor miért kell a napokat nézni. Ha nem tervez, akkor értem, természetesen. De ha tervezünk és van egy egészséges párkapcsolatunk, akkor úgy gondolom, elegendő az együttlétek száma a pár esetén a terhességhez. Szerintem gond akkor van, ha évekig nem jön össze vagy egy év alatt például. Mi a párommal már több évig együtt voltunk és az első "próbálkozós" héten, tehát amikor abbahagytuk a védekezést, teherbe estem. Így volt ez a második esetben is, akkor talán egy hónapon belül. Ez idő alatt soha nem volt ilyen, eszünkbe sem jutott, hogy ma kell! Szerintem nagyon nagy hiba egészséges párnál, ha a férfi orrára van kötve, hogy drágám most vagyok termékeny, tedd a dolgod. Egy férfi nem tenyészbika, neki is vannak érzései, legalábbis egy normális párkapcsolatban. A kérdező épp ezt tapasztalja, lehet, hogy vannak férfiak, akik teszik a dolgukat, de a kérdező férje talán érzékenyebb, ráadásul férfiaknál nézzük el, hogy nem a gyerek van a fejükben, ha egy nővel vannak.
2020. júl. 16. 10:41
 17/29 anonim ***** válasza:
95%
16-os! Itt a kulcsszó. Az idő. Nem mindegy ki mennyi ideje próbálkozik. Férjemmel mi tavaly május óta kezdtünk el belevágni a baba témába. És össze is jött elsőre. Egyáltalán nem gorcsoltem rá. Úgy voltam vele h biztos kell majd egy kis idő mert egészséges pároknál se jön össze rögtön. De nem így lett mert már júniusban nem jött meg. De sajnos 9. héten megállt a szíve az embriónak. Műtét lett a vége augusztusban. Aztán októbertől kezdtünk el újra próbálkozni és azóta nem jön a baba. És igen mostmár nézem a ciklusom, hőmérőztem is, lh teszteltem hónapokon át. Most voltam orvosnál a hónapban és úgy néz ki műteni kell (4 éve van miomam és nőni kezdett, ezt veszik ki). Szóval kedves utolsó, van az a pont amikor már sajnos rágörcsöl az ember és bizony a férfi tagja is ha egy idő után nem sikerül a baba.
2020. júl. 16. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:
44%
De 17-es nálatok komplikációk voltak a terhességnél, neked egészségügyi gondjaid vannak! Én arról beszélek, hogy van egy egészséges párkapcsolat és a pár egészséges,együtt vannak úgy szabadon, hogy nem védekeznek a teherbeesés miatt. A kérdező nem ír semmilyen komplikációról, csak egy tényről, hogy a stressz miatt a férje nem teljesíti, amit kellene. Hogy csúnyán fejezzem ki magam. Nekem ez teljesen furcsa, hogy a gyerekvállalásnál miért kellene eltűnnie a spontaneitásnak, ami azelőtt volt? A kérdezőnek nem egészségügyi gondjai vannak, hanem a gyermektervezés miatt rágörcsölt a férje, holott lehetne egy normális együttlétük is.
2020. júl. 16. 11:13
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

#16 bocs de te is az a tipikus magas lóról beszélő vagy. Leírod hogy elsőre összejött a baba, de jaj de hogy nem érted azokat, akik meg rastresszelnek. Nem érzed hogy ez így mennyire nagyképű? Előbb járj más ember cipőjében, aztán alkoss vélemény, és osztogass tanácsokat.

A 9es meg egy buta ember. Ok nem akarnak gyereket, de meg nem volt olyan hogy a férje ne tudott volna teljesíteni. Azta, igaz pont arról szól a kérdés hogy az említett férj meg akar, és ezért nem tud, de ja pont ésszerű a két összehasonlítás.

2020. júl. 16. 11:16
 20/29 anonim ***** válasza:
27%
19-es szerintem ne ítélj meg másokat így, hogy te sem érted, én miről írok. "nem értem meg azokat, akik rástresszelnek". Ezt úgy írod, mintha ez így rendben lenne, hogy rástresszel egy normális pár a gyerekre. Csak szólok, hogy ez egy kapcsolatnak sem tesz jót marhára, egy önérzetes férfinak meg főleg. Gondolom, ha a kérdező ezt meg tudta volna beszélni a férjével, akkor nem ide írt volna idegeneknek... Nem nagyképűségből írtam, hanem azért, hogy igazoljam, rástresszelés nélkül is menni fog a gyerekvállalás, azért a legtöbb párnál még mindig egy normális légyott termése a gyerek és nem időponthoz kötött, mint egy munkahelyi megbeszélés vagy egy bolt nyitása. Ez véleményem szerint marhára lehangoló tud lenni és tényleg nem értem. Hangsúlyozom, egészséges párnál, képzeljünk már el egy normális szerelmes párt könyörgöm. De látom, hogy a többségnek ez nehezére megy, úgyhogy nem is osztom itt az észt tovább.
2020. júl. 16. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!