Férjem kicsit túl komolyan veszi a hogy babát szeretnénk,annyira,hogy előfordul nem tud elélvezni.Ez gyakori dolog?
9
Én meg azt nem bírom elképzelni 9. válaszoló, hogy annyira 0 teljesítménye legyen akár a napi 1 szexnek ,hogy napjában 2-3-4 alkalommal keljen együtt lenni mint a nyulaknak:D
Sokat számít, hogy valaki akar e gyereket, aki akar és tisztában van a párja működésével, tud számolni könnyen eshet teljesítménykényszerbe.HA akarnátok ,akár a te pároddal is előfordulhatna, főleg ha lelkisebb.Emellett lesz idő mikor a te párodnak sem fog non-stop felállni, még ha most hihetetlennek is tűnik:D
Jelen esetben én nem közlöm,a férjem jobban figyeli,saját magának okoz stresszt ezzel...de nem ez a lényeg...
De sajnos vannak olyan esetek amikor nem lehet csak a véletlenre bízni,igenis időzíteni kell...arra nem is gondol senki,hogy vannak olyan párok akiknél a havi 1-2 együttlét a mindkét fél számára megfelelő?!
10 és 11: wow, nagyon jól megfogalmazták minden gondolatom a kilencesre. 😃
Kérdező: megértem, az én férjem is tudja, hogy mikor mi újság a ciklusommal, nem könnyű elterelni a figyelmét. Szerintem úgyis jön a nyaralási időszak, próbáld ki, hogy elmentek valahova pár napra (egy hosszú hétvége is elég), ha tudod időzítsd az ovu környékére. Ott véletlenül se említsd, hogy akkor van az ovud, és akkor tudtok együtt lenni úgy, hogy talán eszébe sem jut. Egy próbát szerintem megér! 😉 Sok sikert!
#9 es az miért is tartozik másra hogy téged naponta hányszor dugnak meg, te ostoba haziszarnyas te?
Cuki ahogy épp azt bizonygatnod másoknak te mennyire nem vagy primitív, mikor szükségét érzed 38 évesen a nemi életedet menozni, mint egy kamasz.
#16 bocs de te is az a tipikus magas lóról beszélő vagy. Leírod hogy elsőre összejött a baba, de jaj de hogy nem érted azokat, akik meg rastresszelnek. Nem érzed hogy ez így mennyire nagyképű? Előbb járj más ember cipőjében, aztán alkoss vélemény, és osztogass tanácsokat.
A 9es meg egy buta ember. Ok nem akarnak gyereket, de meg nem volt olyan hogy a férje ne tudott volna teljesíteni. Azta, igaz pont arról szól a kérdés hogy az említett férj meg akar, és ezért nem tud, de ja pont ésszerű a két összehasonlítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!