Előfordult már itt valakivel, hogy ha késve is de megjött a menzesze, majd a "biztonság kedvéért" tesztelt, ami negatív lett, de mégis terhes volt?
Én is sokszor tesztelek a menzesz első napján. Mindig bemagyarázom hogy ez a menzesz nem olyan mint a többi, hátha azért mert összejött a baba. Persze mindig negatív. Tudom hogy szánalmas és gáz, semmi értelme de már annyira akarom hogy az utolsó szalmaszálba is kapaszkodom.
Te ne kattanj be ennyire, nem éri meg :(
(Tudom hogy nem konkrétan ezt a választ vártad, ne haragudj.)
Sajnálom, remélem nemsokára összejön!! 🙂
Én pont az ellenkezőjét szeretném, nem akarok még terhes lenni. Ezért mindig védekezünk is, de mostanában úgy érzem, valami nincs rendben, ezért már szex sincs közöttünk, nem merek. Utoljára 1,5 hónapja szexeltünk,múlt héten csináltam tesztet, ami negatív volt.
Hogyan védekeztek?
Neked pszichológusra lenne szükséged, ha nem akarod tönkretenni magad, és a párkapcsolatod! Nem normális, ha rettegsz a terhességtől, ezért inkább nem szexelsz.
Óvszerrel, ki nem szakadt, csak attól félek mi van hogyha előválladek került a párom kezére...
Bár azt is tudom, hogy kezd beteges lenni ez nálam :(
Nem.
Viszont voltam már terhes kiszakadt gumi miatt (méretprobléma), és akkor már az 4.héttől jöttek tünetek, az már az aktuális szex után 1hónappal volt, akkor teszteltem és pozitív is lett.
Amúgy én is szoktam minden menstruáció 1.napján, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!