Ha éjszakára babaolajat kenek az arcbőrömre, annak lesz valami negativ hatása? És ha igen, mi?
Figyelt kérdés
2019. febr. 27. 20:27
1/8 anonim válasza:
Inkább vegyél természetes ,tiszta olajokat.Mák,barackmag,szőlő stb.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért? Ezzel nem kaptam választ.
2019. febr. 27. 21:12
3/8 Metionin válasza:
Annyi hogy összefogja a párnát és nem jön ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem annyit kenek fel,hogy a párnám tocsogjon benne.
Johnson babaolaj..
Nem vagyok allergiás a kőolajszármazékokra..
2019. febr. 28. 16:34
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem pattogzol ki tőle, de sok olaj van, ami sokkal jobb hatással lesz a bőrödre. Az illatanyag is irritáló hatású és nincs szükség rá egy arcápolóban. Mondhatjuk, hogy ezt felesleges felkenni.
Ahogy előttem írták: szőlőmag olaj, csipkebogyómag olaj, kendermag olaj, jojoba olaj, argánolaj, szkvalán (bár az nem olaj, de érzetre olyan) stb. Ezekkel többre mész.
7/8 anonim válasza:
Édesem,az,hogy nem vagy "allergiás" a kőoljaszármazékra,még nem jelenti azt,hogy pl nem segíti elő a rák kialakulását. Szerinted miért vonják ki egyre tébb mindenből? Amúgy én a babámat sem kentem soha babaolajjal,hanem csak tiszta mandulaolajjal vagy szőlőmagolajjal.
8/8 A kérdező kommentje:
Nyilván.Ezt pedig a sok hülye el is hiszi.
Amugy babára 100% hogy én sem használnám.
2019. márc. 3. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!