Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem kicsit túl komolyan...

Férjem kicsit túl komolyan veszi a hogy babát szeretnénk,annyira,hogy előfordul nem tud elélvezni.Ez gyakori dolog?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 07:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Pszichésen van akinek bezavar a tudat, hogy most ,,KELL" teljesíteni.Párom is ilyen.Mi megoldottuk úgy, hogy nem tudta mikor vagyunk jókor együtt.(de sokszor én se tudtam ,mert összevissza a ciklusom:D)Gondolom annyira nem gyakori.De nem is egyedülálló eset a te vagy az én párom:)
2020. júl. 16. 07:53
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen probléma. Az volt a baj, hogy csak erről szóltak a napjaink az első 5-6 hónapban. Legyünk együtt mert ,,muszáj,,. 8 hónap után kezdtünk lazítani és én sem emlegetem nap mint nap, hogy jaj nem jött össze stb..
2020. júl. 16. 07:54
 3/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Reméltem,hogy nem egyedi a gondja.

"Sajnos" teljesen képben van a ciklusommal kapcsolatban úgyhogy nem nagyon tudom elterelni a figyelmét...

2020. júl. 16. 07:56
 4/29 A kérdező kommentje:
Már jó pár hónapja nem is emlegetem neki pont emiatt de a napokban nőgyógyásznál voltam és ott látszott uh.on hogy most van peteérésem...nem tudom hogyan segíthetnék neki...
2020. júl. 16. 07:59
 5/29 anonim ***** válasza:
86%
Azzal is elrontottam, hogy mindig mondtam neki, hogy na most vannak a napjaim. Most már sose mondom ahogy az 1es válaszoló is írta.
2020. júl. 16. 08:00
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nálunk is előfordult, pedig csak egy sikertelen hónap volt, már az is megviselte.
2020. júl. 16. 08:02
 7/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem szabad ennyire rágörcsölni. Mi is ezt csináltuk. És 3 év kellett mire jött a baba. És semmi bajunk nem volt hozzáteszem.

Amikor elengedtük a dolgot valamennyire akkor jött össze.

2020. júl. 16. 08:14
 8/29 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk is volt ilyen, mondjuk én sem segítettem a dolgon, amikor pont akkor találta ki, hogy fáradt és nincs hangulata, amikor éppen pozitív lett az ovuteszt, azért arra nem vagyok büszke, hogy mit össze nem hisztiztem. De megoldódott a dolog azzal, hogy abbahagytam a tesztelgetést, egy kicsit elengedtük a kérdést és megbeszéltük hogy jó, akkor most átlag 2-naponta leszünk együtt, max 3, ha úgy jön ki a kedvünk, egész hónapban, függetlenül a termékeny és terméketlen napoktól. Így megszűnt egy csomó feszültség bennem is és benne is, mert kevésbé voltak erőltetettek az együttlétek, nem számolgattunk, a habitusunknak is azért jobban megfelelt ez, mint pár napig "önmegtartóztatni", majd peteérés idején minden nap együtt lenni.
2020. júl. 16. 08:33
 9/29 anonim ***** válasza:
14%

Jó ég, ti nők mire nem vagytok képesek azért, hogy teherbe essetek. Számolgatjátok a napokat, közlitek a pasival, hogy na most rakjál meg apukám, jöjjön az a gyerek.... Nem csodálom, hogy a pasi nem képes elélvezni. Mi nem akarunk gyereket, de sosem volt ilyen probléma, hogy nem lett volna képes elélvezni, pedig mi sokszor naponta többször is együtt vagyunk.

38N

2020. júl. 16. 09:04
 10/29 anonim ***** válasza:
95%
Drága 9, valamiért mégis itt olvasgatsz a Gyermekvállalás, nevelés című témakörben, és szükségét is érzed, hogy lesajnálólag hozzászólj egy olyan témához, amiben, jaj, de mennyire nem vagy érintett, téged ez igazából nem is érdekel ám, mert EGYÁLTALÁN nem akarsz gyereket... Csak szólok, hogy kilóg a lóláb ;)
2020. júl. 16. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!