Aki jártas a peteérés,ovuláció kiszámolásban,tudna segíteni?
Még csak a 3.próbálkozós hónapban vagyunk,de nem tudom miket kell figyelni.
Mikor van peteérés illetve ovuláció,honnan kell számolni,hogy milyen a folyás olyankor,olvastam hogy olyankor 1 oldalú petefészek fájdalom van.
Mikor érdemes együtt lenni?Azt mondták,hogy érdemes 2-3 naponta együtt lenni,de azt olvastam,hogy a spermiumoknak az nem jó
Az a baj hogy a menzeszem sajnos összevissza van,szedtem fogamzásgátlót,de ahogy abbahagytam egyből rendszertelen lett ismét.
De 30-31napos általábban a ciklusaim.3hónapig 28-29.én jött meg,most is ugyan akkorra tette a naptáram,eddig sosem csalódtam benne mindig akkor volt.
Ebben a hónapban 12.én voltunk együtt meg ma mennyi lenne az esélyem a terhességre?
Nem biztos, hogy nálad is ugyanazok a tünetek peteéréskor, mint másnál. Nekem például néhány nappal előtte van az a folyás, amit legtöbben peteérésnél tapasztalnak. Petefészek fájdalmam sosem szokott lenni. Ha pontosan tudni akarod, mikor van, vegyél ovulációs tesztet.
2-3 nap a spermák részéről is jó, ezt szokták ideálisnak mondani.
De 3 hónap után még ne stresszelj ennyire rá.
1-es válaszoló
Köszönöm válaszodat,nem stresszelek rá,csak jó ha tisztában vagyok ezekkel szerintem,mindent tudni szeretnék.
Mindenkinek más a szervezete,így tudom hogy nem ugyan azok a tünetek,mindenkinél más.
Olvastam is keveset róla,csak olyan összevisszaság volt,hogy nem tudom most mit kell figyelni.
És mikor kell ovulációs tesztet csinálni?
Ha pozitív akkor van ovu aznao vagy másnap?
Akkor ha 2-3naponta vagyunk együtt akkor az jó.
2.
Ha úgy számolom akkor van amikor a naptáram bejegyezte és ha tovább számolok akkor ugyan akkor van a következő menzeszem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!