Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem megy fel a hőm?

Miért nem megy fel a hőm?

Figyelt kérdés

Ovulació után vagyok , bizonyitottan, mivel látta az uh on az orvos a bevérzett tüszőt.Alacsony progeszteronszint miatt azonnali pótlást irt fel. Megis a höm csak 36.7 , 36.6.

Elötte honapokban volt h 37ig is felment.

Nem kéne most is magasnak lennie a progeszteron miatt?

2020. júl. 14. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne méregesd magad, csak még egy stresszforrás az egész. Próbáld meg lefoglalni magad, mert így nehéz lesz teherbe esni.
2020. júl. 14. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

Hm, a hőmérőzés sokszor megbízható és segítség, azonban nekem egy év stabil, eredményes és szép görbéket hozó hőmérőzés után pont abba a hónapban lett teljesen bizonytalan, amikor teherbe estem. Az istennek nem sikerült 36.4 fölé tolnom magam, el is engedtem azt a hónapot. Aztán lett egy pozitív tesztem (megérzésből csináltam), másnap rohantam vérvételre, hogy biztos progihiány. Tökéletes volt a progiszintem...

Lassan szülök, néha még mértem egy-egy értéket, az egész terhességem alatt nem sikerült 36.5-nél magasabbat mérnem :D Nem tudom, mit szúrtam el, de őszintén nem is érdekel. Ne görcsöld túl, pláne ha pótlást kapsz.

2020. júl. 14. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kötelező a hőnek olyan magasra mennie. Amíg egyértelműen magasabb, mint a ciklus első felében és nem esik vissza alaphőre addig minden ok.
2020. júl. 14. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!