Romed teszt, napközbeni, meg nem késik...vélemény?
Figyelt kérdés
Tudom, minek korán, stb az sem baj ha semmit se látsz...2020. júl. 13. 16:32
22/29 anonim válasza:
Nem akarok szemét lenni, és remélem nincs igazam. De a predinek már két nap elteltével sokkal erősebbnek kéne lennie. :(
23/29 A kérdező kommentje:
Úgyis hogy teszt előtt alig egy órával pisiltem? Élőben nem kellkeresni
2020. júl. 15. 14:00
24/29 anonim válasza:
Csinálj holnap reggeli elsőből egyet. Ha az nem lesz határozottabb, akkor valamiért nem termelődik elég hcg. Nekem nemvárt előtt 4 nappal erősebb volt mint most neked. Rá 2 napra erősebb volt a T csík mint a controll.
25/29 A kérdező kommentje:
Nekem csak tegnapról mára van...nem telt el két nap és jobban látszik bar meg mindig gyengus...ráadásul rájöttem, vasárnap kellene megjonnie...reggelre is vettem tesztet
2020. júl. 15. 14:15
26/29 anonim válasza:
De reggel mindenképp elsőből csináld! Szorítok!!!!!
27/29 anonim válasza:
Vasárnaphoz képest nem rossz, remélem csak korán teszteltél és szépenegerősödik.
28/29 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én egyiken sem látok semmit. Minek kell 200x tesztelni? Fölös stressz.
29/29 A kérdező kommentje:
Dehogy kovezunk:)
Ráadásul igazad is van. Ma esti Full nega
2020. júl. 16. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!