Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez hogyan lehetséges?

Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Babaprojecten vagyunk párommal,június végén lett volna a nemvárt napja,szerencsére nem is jött meg,késett ezért csináltam egy tesztet ami negatív lett,majd pár nappal később ismét csináltam egyet az is negatív volt,így elkönyveltük hogy nem sikerült,bár van hányinger,derékfájdalom és fáradtság.

El is mentem múlthéten dokihoz aki megerősítette,hogy lát valamit ami terhességre utal,kb 5 hetes lehet,de mondta hogy 1-2 hét múlva menjek vissza hátha lát többet.

Én ezt nem értem,elfelejtettem megkérdezni tőle,hogy miért mutat negatívat a teszt,ha még is terhess vagyok/lehetek,4 félét is csináltam(otthoni terhességi tesztet,x-epil a mártogatósat és a rápisilőset,facelle meg a one stepet.

Szerintetek,hogy lehetséges ez?

Kérlek csak normális válaszokat kérek,így se értem ezt az egészet.

2020. júl. 12. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Később fogant/korán teszteltél.

Igazából még bármi lehet belőle/nagyon kevés ez miatt a hcg. Vannak kevesen akiknek csak a vérvétel mutatja ki a hcg-t.

2020. júl. 12. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ritkán, de előfordul hogy a szervezet nem tudja kiválasztani a hcg-t,és az így nem kerül bele a vizeletbe, ezért hiába tesztelsz. Sokkal valószínűbb hogy később fogant a babád, de sajnos az is lehet hogy valami miatt elakadt a terhesség és túl lassan fejlődik, ezért nincs elég hcg egy teszthez. De ne aggódj, még bármi lehet. Ha a ciklusod alapján is kb annyi idős mint ami uh-n látszott,akkor minden ok.
2020. júl. 12. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Sokkal valószínűbb, hogy nem vagy terhes és a doki látta rosszul. A teszt sokkal hamarabb kimutatja, mint az UH. Ha a doki lát valamit, akkor a tesztnek már nagyon erősen pozitívnak kellene lennie.
2020. júl. 12. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs otthon teszted ami pl 10es?hogy újra megnéznéd?? Tedd fel a képet ide, ha csináltál..
2020. júl. 12. 20:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát,ment a zöld kezecske mindenkinek. :)

1.Gondolom még el is mehet ügye?

Lehet,hogy nem fog megmaradni ha ilyen későn még alig lát valamit a doki?

Az a baj hogy a vérvétel nem könnyű nálam,mert pánikvetegségem van a tű miatt,sokan próbálkoztak már nálam és kevésnek sikerült a vérvétel.

2.

Nem tudja kiválasztani a hcg-t?

De akkor mikor fogja?

Igen elméletileg annyi lenne,+-néhány nap,de félek hogy ez a baba is elmegy,már volt elötte ami nem tudott megtapadni és elment.

3.Én is így gondoltam,ezért is kérdeztem,hátha valaki tud valamit amit én nem.

De a doki megerősítette,hogy baba lesz,így nem értettem.

2020. júl. 12. 20:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem nincsen tesztem,sajnos.
2020. júl. 12. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Most még nagyon az elején vagy.

Azért is írtam úgy ahogy az első hszt,mert ha a doki se látta egyérteműen,hogy pl van petezsák már csak felritkulás az 2 dolgot jelent.

Korai még - ergo később is foganhatott. 2 elindult valami de nem biztos, hogy lesz is belőle baba.

Azért is hívott vissza a doki 1-2 hét múlva, mert 1;korai 2;vagy fejlődik tovább, vagy nem.

2020. júl. 12. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Van fejlemény?
2020. júl. 15. 23:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Jövőhét utánra kaptam időpontot,így még nem fogom tudni sajnos. :/

Tesztet azóta nem csináltam.

2020. júl. 18. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!