Mi mutatja biztosabban a peteérést? Ovulációs teszt vagy a hőmérőzés?
Szerintem a kettő együtt a tuti. Lehet neked érzékenyebb ovu teszt kell. Próbálj ki egy 20-sat vagy ha olyat nem kapsz akkor 10-set.
A görbe nálad pontosabb jelen esetben. Belinkeled? Megnézhetjük?
1-es vagyok. Hát őszintén szólva ez nem éppen egy szép tankönyvi görbe. Nem tudom mennyire értesz hozzá.
De a ciklus első felében alacsonyabbnak, ovu után pedig legalább 3 tized fokkal magasabbnak kell lennie a hőnek. Voltál már dokinál hormont nézetni? Ez alapján progeszteron hiányod lehet.
Remélem nem vettem el a kedved.
A program sem tudta behúzni igazából az ovu napját. Így csak 7 napos lenne a luteális fázis. Az sem jó. Másik havi görbéd is van? Ha az is ilyen akkor valami nincs nálad rendben. :/
Húha ezen a görbén egyértelműen nem volt ovu. Ezért is húzta be szaggatottan, bár még lehet, hogy lesz, csak épp nem ment fel a hőd, vagy volt, csak nagyon alacsony a progi szint.
Ovu tesztből érdemes érzékenyebbet próbálni, mert van mikor csak azért nem látszik, mert nem túl érzékeny a teszt. Minden esetre a görbéd alapján van baj. 11 napos luteális sem épp jó teherbe eséshez, az már a majdnem lehetetlen kategória. Nincs idő beágyazódásra. 12-16 nap a jó, és igen sajnos ez az egy nappal kevesebb, pont lehet oka a sikertelenségnek. Dokinál jártál már?
Köszi mindenkinek :)
Kedves Első válaszoló, írtam privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!