Teszt kérdés. Ti láttok valamit?
Sziasztok!
Röviden a történetem:
07.10-én vártam a menstruációt, de ez nem egy fix időpont. Nem rendszeres a ciklusom, de az utóbbi kettő 36 napos volt. Ma vagyok a 39. napon.
A felső (predi) tesztet 07.07-én csináltam,
Az alsót (Gabriel) tesztet 07.09-én.
Azóta se érzek mensi előjeleket (mell fájdalom, alhasi görcs), ez volt most számomra furcsa, ez tűnt fel.
Kedden, reggel tudok legközelebb tesztet nézni.

Felső ugye érzékenyebb az +
Alsón sajnos semmi nem látható.
Ugyanazzal a típusú tesztel kéne naponta h látszódjon h erősödik vagy sem.

A felsőn én is látok egy halvány csíkot, de az alsón semmit.
Nem tudnád ugyanazzal a teszttel megpróbálni, mint először?

Kétesélyes, amúgy rendszertelen mensinél a leghosszabb ciklusod kell alapul venni. Nem azt, hogy előző két hónap milyen volt. Az elmúlt fél év ciklushosszait kell nézni. Ez a predig valamit mutat, de 4 nappal nem várt előtt is sokkal egyértelműbb szokott lenni. A gabriel 25-ös teszt az meg max nem várt napja után lesz halványka. Predictorra alapozva talán van remény, de inkább azt mondanám, hogy nincs baba. Azért tesztelj, ha nem jön meg, de ugyan úgy predivel, vagy gabriellel, hogy legyen összehasonlítási alap. Ha kedden tesztelsz és van baba, egyértelmű kétcsíkos tesztet kellene produkálnod. (mivel a predin van egy halvány csík, de ez ugye baromi érzékeny és kémiait is kimutatja)
Sok sikert.

Szia! Csinálj pár nap múlva is.Nekem nem várt előtt 4 nappal szinte semmi nem látszódott,de azért én láttam,majd 1 héttel nem várt után délutáni vizeletből már szépen kijött pár másodperc alatt.😊
Itt vannak:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!