Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerdára nem várom. Ha terhes...

Szerdára nem várom. Ha terhes lennék kellene már valamit éreznem? Mellfeszülés, haspuffadás, . (Mensi előtt 1 héttel már szoktak görcseim lenni és fájni szoktak a mellbimbóim, most meg semmi) Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 07:44
1 2 3 4
 21/32 Mommy válasza:

Hopszi, majd elfelejtettem. Már 1 hete felkell kelnem éjjel is pisilni. Mult éjjel például kétszer is ki kellett mennem. Tudom csak a reggeli vizeletből lehet eredményes tesztet csinálni de mi a helyzet ha már 2x is voltam pisilni előtte?

ui.: Minden + os mamainak gratulélok ! Sok booldogságot a babókhoz!

2010. aug. 4. 06:01
 22/32 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki csütörtökre nem várom. Hát tegnap késő este észrevettem egy barna foltot a wc-ben, pedig érdekes, hogy száraz vagyok. Lehet, hogy mensi előjel :( A hőm még mondjuk fent, de volt, hogy csak a mensi 3. napján esett le, volt olyan is, hogy 3 napig maszatoltam előtte, és már akkor lesett, az első vérfolt napján. Fogalmam sincs mire számítsak, gyakorlatilag minden hónapban más tüneteket mutat a testem.
2010. aug. 4. 06:36
 23/32 Mommy válasza:

Jó reggelt "csütörtökös",

Még ne add fell. Én a kislányommal aki már 8 éves ,pont így jártam. Pontban "megjött" csak ami feltünt hogy igazán semmi nem volt csak maszatolgatás. 6 hetes voltam mire + lett a tesztem. Soha ne add fel!

2010. aug. 4. 06:51
 24/32 anonim ***** válasza:
Köszi a biztatást Mommy:)
2010. aug. 4. 07:12
 25/32 letta88 ***** válasza:

Szia!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, ne add fel!Ha ennyien szurkolunk biztosan össze fog jönni!!HA már ennyire szurkolunk tuti össze jön!Megy a drukkkkkkk!!

2010. aug. 4. 11:08
 26/32 anonim ***** válasza:
De jó érzés, neked is köszi:) És a kérdező? nálad mi a helyzet? Te "szerdás" vagy.
2010. aug. 4. 14:24
 27/32 anonim ***** válasza:
4. válaszoló vagyok: kideült, hogy elszámoltam magam és nem ma, hanem már tegnap meg kellett volna jönnie (általában nagyon pontos a mensim). Most semmi vérzés, csak hasszurka, néha hányinger, haspuffadás. Ma reggel sikerült egy szellemcsíkos Gabriel tesztet produkálnom. :( Szerintetek ilyenkor mi van???
2010. aug. 5. 09:30
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon valószínű, hogy terhes vagy! Gratulálok!:-))
2010. aug. 5. 09:35
 29/32 anonim ***** válasza:
Köszi, aranyos vagy! Igazából azért állok értetlenül a dolgok előtt, mert már a 15. napnál járok, az előző terhességemnél meg a nemvárt előtt 4 nappal volt pozitív a teszt. A remény hal meg utoljára (pár nap múlva újra tesztelek)...
2010. aug. 5. 09:45
 30/32 A kérdező kommentje:
Nekem nem jött meg, remélem nem is fog. De semmilyen tünetem nincs.Én csak jövő héten fogok tesztelni.
2010. aug. 5. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!