Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerdára nem várom. Ha terhes...

Szerdára nem várom. Ha terhes lennék kellene már valamit éreznem? Mellfeszülés, haspuffadás, . (Mensi előtt 1 héttel már szoktak görcseim lenni és fájni szoktak a mellbimbóim, most meg semmi) Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 07:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hát, esetleg egy tízessel. De még az sem biztos, hogy kimutatja, de lehet, hogy igen:) te döntesz:)
2010. aug. 2. 21:45
 12/32 anonim ***** válasza:
07.02, 07:54-es vagyok. Sajna ma reggelre megjött:( Most egy ideig biztos nem fogok foglalkozni semmilyen tünettel. Kicsit becsapott a szervezetem. Ti hogy álltok?
2010. aug. 3. 11:37
 13/32 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Én a csütörtökös vagyok. Most úgy vagyok vele, hogy minden tünetemet annak tudok be, hogy beképzelem és nagyon akarom. Bár még száraz vagyok, és a hőm ma reggel egyel feljebb ment mint az eddigi legmagasabb. A melleim nem fájnak, de a mellbimbót érzékenyebbnek érzem, de ezt is lehet, hogy beképzelem. Pakolgattam a dolgaimat, és kezembe került, a hónapokkal ezelőtt elrakott pg53. Most újra kipróbáltam mielőtt elraktam, és tiszta páfrány lett, úgyhogy nem értem, peteérés előtt kellene ilyennek lennie. Szóval nem tudok már semmit.

De most kifejezetten élvezem, hogy eddig nem csináltam tesztet. Olyan jó még tudatlannak lenni...:S

2010. aug. 3. 12:13
 14/32 anonim ***** válasza:
Mindannyitoknak szorítok nagyon!!!
2010. aug. 3. 15:08
 15/32 letta88 ***** válasza:

Sziasztok!

Én is csatlakoznék.Én péntekre nem várom.Ez az első hónapunk, hogy próbálkozunk.Tüneteim annyi, hogy kemény a hasam és fel van puffadva, most elkezdtek egy kicsit szurkálni a melleim, valamint a gyomorsavammal vannak gondok.Az alaphőm 36.5 és most már negyedik napja 36,9-36,8 a hőm.Szerintetek tuti nincs baba?Ja és olyan enyhe megjön érzésem van.Nekem csak előtte szokott fájni, péntek még messze van.Mindenkinek szurkolok, és mielőbbi babavárást kívánok mindenkinek!!Akinek pozitív lett a tesztje, nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!:-)

2010. aug. 3. 15:48
 16/32 anonim ***** válasza:
Még ne vonj le következtetést, hogy tuti nincs baba, majd pénteken kiderül:) Szorítunk neked is:)
2010. aug. 3. 15:54
 17/32 letta88 ***** válasza:
Köszönöm szépen aranyos vagy!Én is drukkolok mindenkinek!!:-)Ha teszteltek az eredményt írjátok már meg, hogy tudjak/unk gratulálni!:-)Megy a drukk mindenkinek!
2010. aug. 3. 16:03
 18/32 anonim ***** válasza:
Az vagyok, akinek időn túl lett pozitiv a tesztje, azóta már van két halvány pozitivom. Holnapra nem várom, de most görcsölget a hasam, még mindig kételkedek.
2010. aug. 3. 20:33
 19/32 anonim ***** válasza:
És a kérdezőnkkel mi a helyzet?
2010. aug. 3. 21:30
 20/32 Mommy válasza:

Sziasztok,

Csatlakoznék szintén péntekre nem várom. 25.-én volt pém. 31-32-naposak a ciklusaim. A mellbimbóm besötétedett és nyilalgat az egész cicim. Tegnap erős görcsös fájdalom de semmi. A pém.-óta száraz vagyok mint a Szahara.Mikor lessz már hétvége ?! Mindenkinek sok sikert!

2010. aug. 4. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!