Milyen fogamzasgatlasi modszert valasszak?
A ferjemmel 10 eve vagyunk egyutt es meg az elejen kb 1 evig szedtem volt fogamzasgatlo tablettat, de aztan komolyodott a kapcsolat es abba hagytam, hogy ha jon a baba, akkor sem gond es nem akartam tovabb tomni magam hormonokkal. Aztan teltek az evek es nem jott a baba, megszoktuk, hogy nem kell a vedekezessel foglalkoznunk. Aztan 8 ev utan vegre megtortent a csoda es megszuletett a lanyunk. A szules utan nem igazan merultunk bele a gondolatba, h kell-e most mar valamilyen modon vedekezzunk, mert meg szoptattam is nem is volt menszesz es a dokim is jelezte, hogy majd a fel eves ( szules utani) vizsglatig eldontjuk, h mit szeretnenk. Amugy meg ugy voltunk vele, hogy ha mar nem vagyunk meddok (ahogyan azt egy masik doki mondta volt valamikor), akkor szeretnenk testver es nem varnank sokat, hisz vartunk mar boven es nem is fiatalodunk. Igy aztan akarva akaratlanul szoptatas alatt fogant a kisfiunk meg a kiirt vizsgalat elott. Most tartunk ott, hogy 2 het mulva megyek a fel eves vizsgalatra es most viszont mar valamit valasztanom kellene. Fogamzasgatlo tablettat nem szeretnek, most mar tudom, hogy sokszor tobbet artanak, mint hasznalnak, a sipirallal ugy vagyok, hogy az megis csak egy idegen targy a szetvezetembe plusz meg erositi a menszesz verzeset es fajdalmat. Az ovszer eleg macera nekunk ennyi ido szabad egyuttlet utan (el is kenyelmesedtunk). Hallottam bizonyos hormonmentes modszerekrol pl. Janka, de nem tudom hol lehet ezeknek pontosan utanajarni, mindenfelet olvastam, de csak igy elso hallasra nem is tudom... Letezik barmi mas, amirol nem tudok? Jah a pesszarium szoba johet ilyen esetben lehet azt huazamosabb ideig hasznalni?
Amugy azt meg hozza kell tennem, hogy meg abban is bizonytalanok vagyunk, hogy akarunk-e meg esetleg egy harmadik gyereket. Szoval nagy dilemmaban vagyok es ha valaki volt hasonlo helyzetben, mit tanacsolna?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!