Beágyazódás alatt nektek, hogy esett a szex?

Igen, és az mi miatt fáj? A beágyazódástól.
Sőt, mondok jobbat, a tesómnak hosszú idő után volt peteerése, és olyan görcs jött rá hogy be kellett mennie a kórházba, ott mondták meg neki hogy a peteerestol van. El se akartam hinni, de aztán utánaolvastam, hogy tényleg van ilyen.
Tessék, a beágyazódásról:
"A beágyazódás azonban nem túl gyors történet: miután a spermiumok találkoztak a petesejttel, általában 5-7 nap telik el az osztódó sejtcsomó megtapadásáig.
Mivel a spermiumok több napig is életképesek a méhedben, eddig az eseményig akár 10 nap is eltelhet!"
"A menstruációhoz hasonlatos görcs szintén árulkodó tünete lehet a beágyazódásnak, de ezek mégis kicsit másként jelentkeznek, mint ahogy azt megszokhattad."
És én nem figyeltem görcsösen a tüneteket, mert nem is terveztünk babát, utólag derült ki, hogy a beágyazódás miatt fájt a szex, meg utána még 1-2 hétig voltak fájdalmaim. Sok ismerősöm onnan tudta, hogy terhes másodszorra, mert érezte ezt a fájdalmat, ismerős volt nekik az első terhességből.
Nem azt mondom, hogy mindenkinél jelentkezik, de nekem volt, nem tudom hogy ezt miért nem lehet elhinni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!