Ugye a mindennapi 1 szex nem ront olyan sokat a baba esélyén?
Figyelt kérdés
Általában 24 óránként szexelünk. Első próbálkozós hónapban vagyunk. Nem azért szexelünk ennyit, mert rá vagyunk görcsölve a babára. Szimplán élvezzük a szabad szexet. Nem kell sem a kényelmetlen gumin sem a libidó csökkentő tabin görcsölni. Már 5 éve együtt vagyunk, de most a legjobb a szex. Babát szeretnénk, nem tudom mennyire gátolja a napi 1 db.2020. jún. 25. 15:39
1/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ebből így lehet e baba...
2020. jún. 25. 15:40
2/13 anonim 

válasza:

Nem gátolja. Elvileg kevesebb az esély, pár százalékkal, de nálunk mindhárom gyerek így fogant, mi is szerettük a szabadságot. 😅
3/13 anonim 

válasza:

Normál termékenységű pároknál nem lényeg a gyakoriság.
4/13 anonim 

válasza:

Azt ugye, tudod, hogy a szextől lesz a baba? Tehát a szex nem gátolja, hanem éppen elősegíti :D Ha több szextől kevesebb esély lenne a teherbeesésre, nem lenne annyi nem kívánt terhesség :D
5/13 anonim 

válasza:

#4 ez nem egészen így van, ugye egy nő csak pár napig igazán termékeny egy hónapban (esély ugyan van mindig, de az a pár nap az, amikor igazán van rá esély), és ha gyengébb termékenységű párja van, akkor nem mindegy, hogy 3 napig gyűltek előtte a nemzőképes spermiumok, vagy a kétharmadát már ellövöldözte vaktában. de normál termékenységnél nem szokott ezzel gond lenni.
6/13 anonim 

válasza:

4-es vagyok. Azt írta, hogy első próbálkozós hónap. Tehát semmi sem indokolja a taktikázgatást
7/13 anonim 

válasza:

"Nem tudom ebből így lehet e baba."
Megértem a bizonytalanságod. Ha az ember a gyakoriból indul ki, akkor tényleg az az érzése, hogy gyereket csak gumiban, tabletta mellett, esemény utánival és pharmatexszel lehet csinálni. De van ez a teljesen konzervatív módja is, hogy keféltek. Nincs ezzel baj. Nem kell szégyenkezned.
10/13 anonim 

válasza:

nekünk a nőgyógyász 3 naponta javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!