Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány kémiai terhességen...

Hány kémiai terhességen vagytok/voltatok túl? Hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
Én már nagyon elvagyok keseredve 😔

2020. jún. 21. 00:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
10-es neked szövegértési nehézségeid vannak...
2020. jún. 21. 16:34
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
2 vagy 3. Mar nem emlekeszem pontosan. Rendszertelen baromi hosszu ciklusaim voltak, es sose tudtam mikor tesztelni, igy igen,elofordult, hogy tul koran lottem el,mert azt hittem mar kesik. Extra halvany volt, de volt olyan is ami egesz eros volt es semmi ne lett belole. Aztan amikor terhes lettem pont mentunk valahova,es olyankor mindig csinaltam tesztet, hogy tudjam ihatok e esetleg. Akkor is iszonyu halvany volt es keson jott ki, szoval betudtuk szaradasi csiknak. Azota 1,5 eves. En isazt mondom ha tudod mikor kene megjonnie mert jok a cijlusaid,ne tezstelj elore. Tudom nehez kivárni,de inkabb az izgalomtol szenvedj mint a csalodastol :(
2020. jún. 21. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Elmesélem az én történetem. :) Mensi napján teszteltem mert nem jött meg, csak egy picit vércsepp volt, annyi, és kíváncsi voltam, mi a helyzet. (ja, előtte való nap is csináltam egy digi clearblue-t, ami negatív lett.) halvány pozitív lett (10-es érzékenységű). Teszteltem másik teszttel, hát kb negatív volt, alig lehetett valamit látni a teszten (25-ös), aztán másnap megint 10-essel teszteltem, halvány de rendesen kivehető! pozitívat. Közben barnáztam, néha rózsaszínes volt... Természetesen felhívtam az orvost, kb lesz.rta a telefonba is, meg amikor elmentem akkor is, hogy barnázgatok stb, csak a fejeket vágta, úgy volt kirúgom a székből. :D (bocs az akkori bunkó stílusért, borzasztó gyomor idegem volt végig, előtte való nap is) ja, meg kérdezte a telefonba hogy "-vérzik? mondom -pecsételgetek.. -jó akkor jöjjön be holnap". kössz.. :D simán tudott volna aznap fogadni. Más meg nem rendelt aznap... mindegy, másnap elmentem hozzá, vártam kb 3 órát mert mindenkit kb. behívott előttem, aztán megállapította, hogy nem vagyok terhes, nem látja jelét. De mondom akkor hogy volt a teszt pozitív? Hát hogy a tesztek tévedhetnek stbstb, fals pozitív is lehet.. (kezdjük ott, hogy nem színeződik el a csík, hogyha nem lett volna valami hcg bennem..lehet, hogy elkezdődött valami, csak nem maradt meg, ahogy később a másik orvos mondta). A biztonság kedvéért csináltatott velem egy vérvételt, hogy majd ott minden kiderül. Hát, az olyan negatív lett mint az állat, úgyhogy megpróbáltam elengedni a dolgot. Hazaértem, itthon kisírtam magam, aztán jobb lett... Bár, később egy fórumban megláttam egy ultrahang képet, szarul is éreztem magam, hogy akkor nekem is lehetett volna ilyen 1-2 hét múlva... De túltettem magam rajta, muszáj volt. De azt a gyomorideget, tehetetlenséget, hogy "mit csináljak barnázok, rózsaszínezgetek, orvos csak másnap tud fogadni, mi van ha elmegy a baba, nem szabad idegeskedni" persze ettől csak jobban idegeskedtem... nem szabad...basszus, megfogadtam, hogy én ezt az ideget mégegyszer nem fogom átélni, mert csak árt. Jön amikor jönnie kell.

Ha akkor nem csináltam volna tesztet, nem is tudtam volna, hogy elindult valami, csak nem maradt meg. De én sajnos idegesítettem magam a tesztekkel... Tényleg úgy van, hogy minimum 1 hetet várni kell, hogy késsen. Nekem is akkor kb 4 nap késés után meg is jött... :)

2020. jún. 22. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
2 volt, mind a kettő 2hét késés után lett egyértelmű. Megjött. Tesztek erősödtek is, igaz nem 1--2 naponta, uh-n semmi sem látszott. Mire visszamentem volna orvoshoz, hogy most már biztos hogy látszódnia kellene, addigra megjött. 😔
2020. nov. 16. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!