Voltatok már úgy, hogy a teszt nem mutatta ki a terhességet?
Figyelt kérdés
Én már a harmadik tesztet csináltam meg de negatív,két hónapja késik.Ma megyek orvoshoz.2009. márc. 25. 09:14
1/5 anonim válasza:
Nenrég beszélgettem egy lánnyal,aki mesélte,hogy bizony neki soha nem volt pozitív tesztje,sose látott még olyat!Viszon a kisfia már 6 hónapos!A terhessége elején sokat pisilt,azt gondolta,felfázott.Elment az urológiára,akik csináltak uh-t,és ott derült ki a baba,akkor már 7 hetes volt.
2/5 anonim válasza:
nekem az első teszt nem mutatta ki a terhességet 5 nap múlva csináltam egy másikat az már + volt,elmentem dokihoz és már 8 hetes volt a terhesség,tehát már az elsőnél is kismama voltam
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a második válaszolónak meg gratulálok.Remélem ,hogy nálam is ez lesz.Szorítsatok nekem, hogy jót mondjon a doki.
2009. márc. 25. 09:32
4/5 anonim válasza:
Írd majd meg az eredményt!!!Várjuk!!Én szorítok!
Első
5/5 anonim válasza:
Az én hugom az első babával már 4 hónapos volt mikor kiderült mert semmi jele nem volt nála hogy terhes.Számtalan tesztet megcsinált.Aztán mikor orvosnál volt ö mondta neki.Már 3 éves a kiscsaj és van egy 2 hónapos kishuga is.Menj orvoshoz nyugodtan ő bizti tudja a választ.Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!