4 hónapja kapta meg a vőlegényem az utolsó kemót, meggyógyult. Mivel túl sürgős volt a kezelés megkezdése, nem tárolták el a spermáját. Mikor kezdhetünk el a babatémával foglalkozni ?
21 évesek vagyunk, és önálló életet élünk, a saját hàzunkban mielőtt belekötne bárki :)
Imádom ezt az oldalt, hogy nem lehet törölni a saját hozzászólásom, miután jelentve lett, akinek címeztem. Most én vagyok lepontozva, mert az emberek nem értik, kinek írtam... 6-os vagyok, és volt egy undorító hangnemű kettes hozzászólás, ami már nincs...
2020. jún. 20. 08:53
12/19 anonim válasza:
Hiába pontoztok le.Aki volt benne tudja, hogy az egész mintavétellel kezdődik,fajtát, alfajtát néznek, hogy a leges legjobban egyénre lehessen szabni a kemot.Nem egyforma kezelést kap senki.Amúgy ez minimum 1-2 hét, mert tenyészteni kell, van sürgősségi mintavétel, gyorsteszt azzal is kell pár nap mire oda jut az ember, hogy kezelést kap.Ez az idő bőven elég arra, hogy valakitől spermát vegyenek (ha fiatal és még nincs gyereke).Ezek előtt vagy közben van CT a daganat méretének feltérképezésére,áttét keresése stb.Ezekre az eredményekre, kell min újabb pár nap.Úgyhogy ha nagyon gyorsan megy minden is minimum 1-2 hét hogy valaki kezelést kapjon.Attól függetlenül, hogy ennél sokkalta többet várnak emberek mire megkapják a kezelést.Lehet ezt is lepontozni.De ennek ez a menete.10 voltam.
2020. jún. 20. 09:13
13/19 babyboom567 válasza:
A kérdésre válaszolva 5 év múlva kezdhettek próbálkozni.
2020. jún. 20. 10:40
14/19 A kérdező kommentje:
A doktornő mondta, hogy nem volt idő. Nem találok ki ilyesmit. Véletlen derült ki az egész csak egy MR vizsgálatra ment a gerincsérve miatt. Ott láttak meg egy foltot. Abból próbáltak mintát venni tűvel sikertelenül. Ezután következett egy műtét, ami után kórházi fertőzés miatt majdnem elhunyt. Ezt követően mégegy műtéten átesett ami már sikeres volt, de naponta járnia kellett, hogy átmossák a belső szerveit amihez hagytak két nyílást a hasán, ahogy felépült a műtétből kezdődött a kemoterápia így valószínűleg nem lett volna alkalom arra, hogy kis pohárkába ejakuláljon. Elnézést a vulgaritásért, de nem bírom, ha meggyanúsítanak ilyennel. Hodgkin limfómája volt/van.
2020. jún. 20. 12:43
15/19 anonim válasza:
Mesélj még!Ez egy nyirokmirigy rák.Műtét szóba se jöhet,mert a veráram szethordja minden sejtbe , szervbe a rákos sejteket.Ha a párod megműtötték volna azzal egyúttal meg is ölték volna!És onkológián nincs az az orvos aki ne tudna mintát venni, mert ennél a fajtánál halmozottan nem mindegy melyik fajta, kezelés szempontjából sem.Hogy honnan tudom?Onnan, hogy ez a fajta ölte meg egy szeretett családtagom.Es kifejezetten ízléstelen kitalálnia kamu kérdéseket ilyen témában akkor ha lövésed sincs hogy mitől beszélsz!
2020. jún. 20. 13:12
16/19 A kérdező kommentje:
Én senkinek nem fogom bizonygatni az igazamat. Ez így történt és pont. Fáj, hogy nem hiszel nekem, épp elég volt végigszenvedni 6 hónapot, nem tudom, hogy miért vagy ilyen ellenséges. Azért nem tudták mintát venni mivel a hasában volt a daganat. A kórház egy professzort kért fel, hogy úgy végezzen mintavételt, hogy közben a párom a CT gépben fekszik. Egy hét után derült ki, hogy a mintavétel sikertelen volt ezért egy teljes hasfeltáró műtétet végeztek el rajta, aminél 2 fertőzött nyirokmirigyet távolítottálak el. (Ennek a mintavételnek az eredménye 2 hét után érkezett meg.) Mivel az orvos elrontott valamit ami sosem derül ki, hogy mi volt, és nem is derült ki időben 3 nap múlva hazaengedték a kórházból. Az otthon töltött 2. éjszakán vért pisilt és hányt folyamatosan. Visszavittük a kórházba ott sürgősséggel megműtötték újra ami után az orvos közölte, hogy 90%-os volt a fertőzés, egy óra múlva már késő lett volna. Nem is értem, hogy hogy feltételezheted hogy ilyet bárki kitalál.
2020. jún. 20. 15:34
17/19 anonim válasza:
ahogy felépült a műtétből kezdődött a kemoterápia
Ami nem 10 perc, tehát bőven lett volna idő a fagyira.
2020. jún. 20. 16:23
18/19 anonim válasza:
Legyengült szervezetnél nem kezdenek el kemot.
Édesapámnak hodgin limfómája volt. Lassan 6 éve tünetmentes.
2013 szeptemberben elment a rokkantsági papírjait intézni, akkor derült ki, hogy a derekán 1 éve nyomkod egy csomót amire azt hitte zsírmirigy.
10 cm hege van az oldalán. Decemberre érkezett meg az eredmény. Januárban úrja katéterezték a szívét mivel 3 évvel ezelőtt túlélt egy hátsófali szívinfarktust. Februárban kezdték a kemot. Összesen 12 kemot kapot, hozzá teszem ő egy akkor teljesen új kisérleti programban vett részt.
Apukám már áttétes volt. Volt ami teljesen eltűnt, és van ami zsúgorodott, de teljesen ráksejt mentes.
2020. jún. 20. 17:27
19/19 anonim válasza:
Szia. Limfómás vagyok. Decemberben kaptam kemót és 1 év minimum! mire helyreáll a szervezet. Én egy évet mindenképpen várnék+orvossal is egyeztetnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!