Nálad bejött a kínai fogamzásnaptár? Az általam megkérdezetteknél mind bejött. Kíváncsi lennék.
2014. dec. 29. 21:53
2/18 anonim válasza:
Ezt még anno nem néztem, de így visszanézve stimmel... :)
3/18 anonim válasza:
Nálunk bejött, de szerintem csak véletlen, én nem nagyon hiszek benne.
4/18 anonim válasza:
Elsőnél stimmel. A másodiknak még nem tudjuk a nemét, e szerint fiúnak kéne lennie, na majd kiderül. Mondjuk én nem hiszek ezekben :)
7/18 anonim válasza:
hú, én nagyon remélem, hogy nem igaz, mert a következő 6 hónapban akkor csak fiú sikerülhetne:(
8/18 anonim válasza:
Nálam is stimmel,sőt még anyukámnál,és a barátnőimnél is.:-)
9/18 anonim válasza:
A lányom egyszer kiszámolta az egész családot. (Sokan vagyunk, így elég nagyszámú volt a minta) nem emlékszem, már, hogy kinál talált és kinél nem, csak arra, hogy nagyjából 50 % volt a találati arány. Játéknak jó. komolyan venni nem kell. Ha szimplán csak megtippelem, akkor kb ennyi esélyem van eltalálni.
10/18 anonim válasza:
Nálam bejött.Fiút irt és az is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!