Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kemoterápia után gyermeknemzés?

Kemoterápia után gyermeknemzés?

Figyelt kérdés

4 hónapja kapta meg a vőlegényem az utolsó kemót, meggyógyult. Mivel túl sürgős volt a kezelés megkezdése, nem tárolták el a spermáját. Mikor kezdhetünk el a babatémával foglalkozni ?

21 évesek vagyunk, és önálló életet élünk, a saját hàzunkban mielőtt belekötne bárki :)

2020. jún. 19. 23:54
A kérdező szavazást indított:
Akár most is
Fél év
Egy év
Másfél év
Két év
32 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Orvosával egyeztessetek!
2020. jún. 20. 00:33
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
mindenképp kössetek rá kockázati életbiztosítást (már ha hajlandó rá bármelyik biztosító ilyen kórelőzménnyel) mert bármikor kiújulhat a betegsége, és akár egyedül is maradhatsz a gyerekkel.
2020. jún. 20. 00:47
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
A férjem terméketlen lett a kemó után. Egyébként 4 hónap után nem mondhatod, hogy meggyógyult. 5 év után szoktak valakit gyógyulttá nyilvánítani. De a férjemnek az első rák után fél évvel újra kiújult. Úgyhogy várjatok még pár évet a gyerekvállalással.
2020. jún. 20. 02:01
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Voltam ilyen helyzetben, és elég fura, hogy 4 hónap eltelte után máris előveszed a gyerek témát. Nem vagyunk egyformák, de nem hiszem, hogy ez kellene legyen a prioritásod...épphogy csak felócsúdott a vőlegényed ebből az egészből, nagyon nehéz feldolgozni egy ilyen betegséget...a vőlegényed tünetmentes, reméljük az is marad és 5 év után gyógyultnak nyilvánítják majd, ahogyan az előttem lévő is írta. Nem tudom hova sietsz ennyire, még nagyon fiatalok vagytok. Hagyd egy kicsit fellélegezni a párodat.
2020. jún. 20. 03:59
 5/19 anonim ***** válasza:
98%
Fura nekem ez. Urológián dolgoztam elég sok évet, soha nem volt olyan, hogy ne lett volna idő megoldani a tárolást.
2020. jún. 20. 05:14
 6/19 anonim ***** válasza:
41%
2-es neked nem teljesen mindegy, más hány évesen akar gyereket? Miért cseszné el az életét egy gyerekkel, ha mind a ketten erre vágynak? Azért, mert a te életed egy roncs, mást nem kell leugatni.
2020. jún. 20. 05:56
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Előtte éljetek kicsit. Ez esetben szó szerint.
2020. jún. 20. 07:02
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

4 # véletlenül lepontoztalak, ne haragudj

Teljesen egyet értek veled.. gyógyult 5 év után...

Én várnék ennyit.

Ebben az időszakban nagy az esély a kiújulásnak, egy kisbabával végigcsinálni szinte lehetetlen normálisan.

Amúgy férfiaknál 6 hót javasolnak

[link]

2020. jún. 20. 07:09
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Genetikussal egyeztessetek, én úgy tudom, szinte mindenki terméketlen lesz tőle, és egyáltalán nem javasolják a gyerekvállalást.
2020. jún. 20. 08:15
 10/19 anonim ***** válasza:
63%

Én is úgy tudom, hogy azért vesznek előre spermát mert mindent tönkre vág a kemo.

Amúgy legközelebb ha mesét találsz ki olvass utána rendesen.Nem kap senki olyan gyorsan kemot, hogy ne jutna idő mintavételre.Sőt sokan azért halnak meg,mert későn jutnak vagy nem is jutnak kezeléshez.Rossz a rendszer.Ha benne lettél volna akkor tudnád.

2020. jún. 20. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!