Ha férfi oldalról vannak gondok a gyermeknemzéssel, akkor azt hogyan lehet kezelni?
Most beszéltem a dokival, és azt mondta, hogy az andrológiai eredményem nem igazán jó. Kevés a spermiumszám, illetve gyulladást is találtak, amire majd ír fel gyógyszert. Viszont a páromnál is fennál a PCO, tehát azt mondta, hogy ez alapján "Kaáli intézetesek" vagyunk. Azaz ott kellene kezeljenek majd. Tehát ha gyermeket akarunk, akkor a lombik program jöhet szóba. Na most az volna a kérdésem, hogy ilyen esetben milyen költségekkel kell számoljunk(mert azt tudom hogy van, és nem is kevés)? Konkrétan arra gondolok, hogy mondjuk az én kezelésem kb mennyiből jönne ki. Mert hogy a barátnőm kezelése nem két forint lenne, annak már utánaolvastam.
Valaki, ha tud róla infót, kérem ossza meg velem! Meg esetleg a kezelés menetéről is.
Köszönöm!
Szia.
Én csak annyit tudok neked mondani hogy ha kevés a spermaszám és a mozgás akkor arra clostybegyt nevű gyógyszert szoktak adni ami szokott seíteni erre van élő példa a környezetembe és nem drága gyogyó ami a beültetést illti saját tapsztalatom nincs de itt az oldalon olvastam hogy 100 150 ezer ft volt beültetésenként a gyogyókkal együtt , remélem tudtam segíteni , és mielöbbi babásodást kívánok a kedves párodnak.
Ildika
Szia!
A Clostilt, Fer14-et, Maca Vibe-t szokták felírni ilyen gondra, páromnál is kevés és lassú spermák vannak. Fer14-et szedi már második alkalommal. A Macát szedte előtte fél évig, rajta sanos nem sokat segített, remélem neked segítenek! Nem írták fel egyiket sem?
Mi is lombikra készülünk, úgy tudom, a Kaálinál Tb támogatott a lombik. A párnak "csak" a stimulációhoz szükséges gyógyszereket, szurikat kell megvennie. Ezeket viszont egyénre szabottan állapítja meg a kezelőorvos. De az előttemszólók reális összegeket írtak 100000-120000 Ft-ra lehet számítani.
Remélem segítettem!
M
M vagyok.
A Clostil olcsó 800 Ft. (10 szem van benne.)
A Fer14 már drágább, ha jól emlékszem 10000 ft alatt van, de erre most nem emlékszem jól, remélem nem írok hülyeséget.(egy havi adag van benne, napi adagolás 2x1)
A Maca 8000 Ft.(ebben is egy havi adag van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!