Az alsó teszten ti is látjátok a halvány 2. csíkot? Élőben jobban látszik. Vasárnapra lenne a napja a menzeszemnek... kepkezelo.com/images/42xftlmstxjva231kda2.jpg
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 18:57
4/15 anonim 

válasza:

Ha nagyon látni akarom igen. De lehet csak odaképzelem. Ha valóban ott van, akkor holnap reggel 10es teszttel már látszódnia kell egyértelműen......
5/15 anonim 

válasza:

Én sajnos nem látom. :( Ha vasárnap nem kell megjönnie, akkor még korai szerintem. Lehet, hogy azért nem látszik. Szerintem vasárnap tesztelj újra.
6/15 anonim 

válasza:

Még csak csütörtök van... a kép meg pocsék, mert totál homály, nem fókuszált a telefonod. Teljesen negatív, de ilyen korán nem is csoda, két nap múlva próbáld újra. Most még nem is kellene pozinak lennie. Így nincs veszve semmi, légy egy picit türelmesebb!
7/15 anonim 

válasza:

Ez full negatív. Mi értelme volt ennek?
9/15 anonim 

válasza:

Legalább annyit tettél volna meg hogy egy értékelhető fotót készítesz. Nem olyan nehéz ám egy álló tárgyat élesen lefotózni.
Negatív.
10/15 anonim 

válasza:

Ha nagyon koncentralok ra, talan. De ez annyira halvany, h vedd semmisnek. Holnap tesztelj reggel. Ha babas vagy, ott lesz a masik csik is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!