Missed ab után mennyi idő alatt jött össze a következő baba?
Inzulinos cukorbeteg vagyok
2018 május 24 Missed ab volt 7 hetesen, 2018 október fogant a fiunk. :)
Nekem nem mondott semmit. Úgy engedett haza, hogy nincs házasélet. Ezek után, mi megvártuk az első mensit, és próbálkoztunk.
Dr. Kelemen Csaba is azt irja a cikkében hogy lehet...
3-as vagyok
Azon kívül, hogy kövér vagyok és semmivel nem tudok/tudtam fogyni, más tünet nem volt. Szó szerint koplaltam is, edzőterembe is lejártam, de max 4 kg ment le aztán többet semmi... Doki közölte ne is csodálkozzák, ahogy kaptam gyógyszert egyből sikeresen 8 kg-t fogytam is, pedig nem tartottam pontosan a diétát, csak figyeltem az alapvető mikor mit ehetszre, de nem számoltam a ch-t és mozogni akkor épp nem mozogtam.
Azóta érdekességnek, hogy szülés után majdnem két évvel mentem vérvételre, az IR-em szinte teljesen megszűnt, a pajzsmirigyem jobban elszállt, fogyni nem tudok XD
+infó ugye önmagában az elhízás nem mindenkinél tünet, pl sógornőm csontváz kategória, neki is IR-e van. Sajnos alapvetően nincs szembetűnő tünete az IR-nek ezért sokan nem gondolnak rá, vagy azt gondolják csak a kövér embernek van ilyen gondja, pedig ez igazán téves infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!