37 évesen szeretnék még egy babát. Milyen kockázatokra kell ilyen idős korban számítani?
"Nyilvàn nem de nem szèp dolog ha valakiben bűntudatot keltenek és megszégyenítik, ha valamit nem pontosan a nagykönyv szerint csinál."
Nem mondtam hogy szégyellniük kell magukat, csak éppen annyit mondtam hogy ÉN nem vállalnám, és azt is hogy miert nem, ami egyéni döntés, más meg vállalná, ami meg az ő döntésük.
"Szerinted mindenki aki 35 felett szül az azèrt van mert biztosan îgy is tervezte?"
Ezt sem mondtam. Minden esetre nem egy nőt ismerek aki 40 felett vállalt gyereket. Viszont egyetlen egy sem volt köztük aki véletlen esett teherbe. Mind akarták. Persze volt aki csak azert mert kapuzarasi pánikja volt, mivel a legnagyobb gyereke akkor ment egyetemre, így máris feljogosítva erezte magát arra hogy megszülje az ötödik gyerekét egy 3 szobás házba. A másik azért vállalt, mert újraházasodott, és kellett egy biztosíték, hogy a csávó ne hagyja el. Olyat is ismertem aki 45 évesen döntött úgy, hogy gyereket akar. Hát, neki már nem lehetett, mert kiöregedett belőle. Minden megpróbált, de nem tudott teherbe esni. Nem azert mert meddő volt már régóta, hanem a kora miatt.
Szerinted mindenki aki 35 felett szül az azèrt van mert biztosan îgy is tervezte?"
Ezt sem mondtam. Minden esetre nem egy nőt ismerek aki 40 felett vállalt gyereket. Viszont egyetlen egy sem volt köztük aki véletlen esett teherbe. Mind akarták.
Èn nem erre gondoltam, hogy aki 35 felett szül az azèrt lehet mert vèletlen teherbe esett.
Hanem arra, hogy bàr megvan a szàndèk benne huszonèvesen is a gyerek vàllalàsra de az èlet nem adja meg neki ezer dolog miatt nem jön össze( igen ilyen van huszonèvesen is tàn mèg nàlad is meglehet ) nincs meg a megfelelô partner, anyagi helyzet stb stb.
Honnan tudhatod, hogy neked minden ugy lesz ahogy eltervezed ès szeretnèd? Naiv vagy...
"Egyik anyukád volt ezek közül, hogy ilyen mély indulatot vált ki belőled a téma? Sajnálom."
Nem, csupán ismerősök, fura mi?
"És neked ehhez semmi közöd nincs."
Jajj már ezt a hisztit. :D Hol írtam hogy közöm van hozzá? Mert feketén fehéren kimásolom neked mit írtam, tessék: "annyit mondtam hogy ÉN nem vállalnám, és azt is hogy miert nem, ami egyéni döntés, más meg vállalná, ami meg az ő döntésük."
Szerintem itt azt írtam le, hogy mindenkinek meg van a maga döntése, és mindenkinek meg vannak a saját érvei. Se többet, se kevesebbet nem mondtam. Ha te vállalod amiket leírtunk, akkor vállalod. Ha nem, akkor nem. A te életed, te döntésed. Esetleg akármi más még amibe bele lehet kötni, de komolyan...? :D
"Hanem arra, hogy bàr megvan a szàndèk benne huszonèvesen is a gyerek vàllalàsra de az èlet nem adja meg neki ezer dolog miatt nem jön össze"
Na ilyet viszont egyet sem ismerek. Na jó de, azt aki 45 évesen döntött úgy, aztán kiderült hogy sajnos már eljárt felette az idő a gyerekvállaláshoz. Az összes többi már a sokadik gyerekét vállalta 40 felett, azok közül akiket ismerek. És azok akiket említettem csak egy töredéke. :'D
#22 Süt belőled a rosszindulat. Most én is jöhetnék ilyenekkel, hogy hány ismerősöm van aki a szülei nyakára szült, vagy szintén azért, hogy megfogja a pasit.. Ez nincs korhoz kötve. stb stb.... Nem tudom miért kell ellenségeskedni.
Nem kívánok rosszat sem neked, sem a szüleidnek... De leszállhatnál a magas lóról, nehogy nagyot ess...
#26 senki nem hisztizik, épp csak nem az volt a kérdés, hogy ki mikor és meddig szüle. Ehhez képest te megállás nélkül magadat promózod, hogy te mit szeretnél az életedben, és mikor és miért akkor. Meg az ismerőseidet pletyized ki. Most szerinted ez a ki a csudát érdekel rajtad kívül?? Jó lenne a kérdésre válaszolni önreklámozás helyett.
Csak neked: a kérdező arra volt kíváncsi egészségügyileg milyen kockázatokkal járhat ebben a korban a terhesség. Felfogtad? Nem, nem arra hogy így hogy fog unokázni, meg mikor ha majd meg SZERINTED.
Jajj de buta vagy tényleg.
Milyen buta emberek. Komolyan 38évesen már hullazsákba tennék az embert.
Lehet ennyi idősen már sokkal felelőségteljesebb egy nő,nem egy bulin "beszerzett" babája lesz.
Már van egzisztencia,ház stb....
Sokszor a huszonéves is a semmire szül,ráadásul ott is rengeteg a beteg gyerek,mert piálnak,isznak,dohányoznak nagyon sokan.
Úgyhogy nagyon gáz 36-7 éves nőt ehhez öregnek tartani. Inkább szüljön ennyi idősen,mint 15 évesen,amikor egy iskolát nem végzett el😁
Ennyit arról ,ki a buta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!