Szeretnénk felvenni 300. 000 Ft hitelt a barátommal, most költöznénk össze. Mennyire kockázatos a hitelfelvételbe belevágni?
Szép dolog összeköltözést hitelből.
Na mindegy, ha annyira akkor szerintem a legjobb, ha "A" hitelt vesztek fel, mindketten 150 ezret.
ne vegyetek fel!!
anno mi is 600 ezret vettünk fel,10 éve,azota se fizetjük,3 millio valamennyinel tart már!a másik meg h ne adj Isten szetmentek,az meg nagyobb szívas!mi is rá pár hónapra szetmentünk,mikor felvettük.
Első vagyok
Azért írtam, amit, mert inkább gyűjtsetek.
Ha már most hiteleztek egy szaros albira mi lesz később, amikor majd fizetni kell az albit, rezsit stb-t....meg a hitelt is...
Tudsz kamatos kamatot számolni?
Számold ki a kívánt futamidőre kb 25-30%-os éves kamattal, hogy mennyit kell majd visszafzetni és mennyi lesz a törlesztő. A sietségért megéri ennyivel növelni a kiadásaitokat? Kijön ez a fix kiadások (albérleti díj, étkezés, egyéb költségek) mellett a fizetésetekből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!