Teszt nélkül hogy állapítható meg hogy terhes vagyok-e?
Figyelt kérdés
kicsit hü..e kérdés de teszre nincs pénzem fizu még messze,5napja késik ha hétfön dokihoz megyek az nem korai?
"nem kérek olyan válaszokat hogy ha teszre nincs akkor gyerekre sem lesz ,van még pénzem de azt kajára költeném inkább"
köszi a válaszokat
2010. júl. 31. 12:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem mehetsz dokihoz, csak az a baj, hogy az lesz az első kérdése hogy készült-e teszt. De látszódna már szerintem. Vagy várd meg a fizut, és akkor tesztelj, vagy kérj kölcsön egy ezrest valakitől.
2/6 anonim válasza:
Vannak bizonyos jelek,amiket észre vehetsz magadon.Elsősorban persze az,hogy nem jön meg a mensid és ha tudod is hogy terhes lehetsz az már azért gyanús:)Ha méred a hődet akkor nem megy le,mint mensi előtt hanem tartósan fent marad az ovuláció utáni szinten,esetleg mellfeszülés vagy mell érzékenység amit érezhetsz,fáradékonyság,sötétebb mellbimbó,enyhe hányinger.Persze ez mindenkinél máshogy jelentkezik.Nekem pl. csak a teszt alapján derült ki és hogy késett.A doki meg tudja állapítani az alvégen vannak más jelek amit mi nem látunk,de 100%-ra majd csak az ultrahang és úgy tudom ha viszel vizeletet ők is megnézik neked.Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
Korai még a doki szerintem..figyi a rosmannban van háromszáz forintért is teszt, azt ki lehet bírni..gondolom nem magán dokihoz mennél hétfőn..na általában ott az az első mondat, hogy minek jött ilyen korán..lekezelik a legtöbb helyen az embert..nem szeretnek túl korán vizsgálni sem..mert feleslegesen nem jó bolygatni a friss kismamit..hatodik héten meg már látja majd a szívhangot is..érdemes lenne várnod egy hetet még ha nem akarsz tesztelni.Nekem semmilyen tünetem nem volt, se hányinger, se hasfájás, se megjön érzés, se sötétebb mellbimbó semmi..ezek a tünetek csak kb két héttel a kimaradt után kezdődtek.
4/6 anonim válasza:
szerintem nem késö elmenned a dokihoz mert ö tudja hogy ha baba van a dologba, de ha nem akkor meg azt hogy miért késik. mindenféleképpen menj el. egyépként a teszt jó dolog de attol még semmi se biztos.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nézz ide be itt tudnak segiteni neked olcsó tesztben!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!