Ovulacios teszt alapjan tudtam. Onnantol a 11. napon lett nagyon halvany, de lathato pozitiv a Facelle vizeletsugaras teszt.
2020. jún. 4. 07:13
2/12 anonim válasza:
13.dpo, de előtte nem teszteltem.
2020. jún. 4. 07:24
3/12 anonim válasza:
Ovulációs tesztet használtam és hőmérőztem is. 11.dpo-n facell fotózható halványka lett és az x-epil is nagyon halványka lett. Utána minden nap teszteltem, de csak a nem várt napján 15. dpo-n lett látványos az erősödés.
2020. jún. 4. 07:46
4/12 anonim válasza:
Ovulációs teszt és önvizsgálat együttes alkalmazása alapján biztos vagyok az ovu napjában. Csak azért teszteltem a 11 dpo-on mert ovu utan nem fajt a mellem ahogy szokott, es 11 dpo-n elkezdett nyilalgatni! Predictor azonnal mutatta :)
5+1 hkm
2020. jún. 4. 07:54
5/12 anonim válasza:
4es válaszoló!
Nekem is most ugyanígy alakult,ovu után semmi mellfájdalom pedig szokott és 10.dpo.n kezdett el fájni.
Neked egyébként már ovutól kezdett mindig fájni más ciklusban vagy volt már ilyen előtte is?
2020. jún. 4. 09:03
6/12 anonim válasza:
4-es vagyok! Nem, minden honapban ovu htan elkezdett fajni, hol jobban hol kevesbé, de fájt! Ebben a ciklusban egyaltalan nem, furcsalltam is, de betudtam a vitaminoknak 😂 aztan 11dpo-n elkezdett nyillalgatni :) pozi volt a teszt
2020. jún. 4. 09:20
7/12 anonim válasza:
Ovu teszt alapján tudtam a peteérés napját + éreztem is.
11 dpo-n lett először pozitív a teszt, nem kellett keresgélni a második csíkot, egyértelmű volt.
2020. jún. 4. 09:29
8/12 anonim válasza:
Én is abban a cipőben járok, mint a 4-es és 5-ös hozzászólók. :)
Ovutesztet használtam, így pontosan be tudtam lőni a napot.
Aztán gyanús lett, hogy nem volt mellduzzadás/fájdalom ovu után, és a 10.dpo-tól kezdve éreztem azt a mindjárt megjön érzést, szurkálást, amit pár órával mensi előtt szoktam.
12.dpo reggelén teszteltem, egyértelmű két csíkos lett a Facelle.
2020. jún. 4. 10:08
9/12 anonim válasza:
Kétszer is a 11ik napon lett nagyon halvány pozitív a teszt.
2020. jún. 4. 11:29
10/12 anonim válasza:
Én 11.ik napon még negatívat teszteltem, 12. napon nem teszteltem és a 13. napon lett nagyon halvány pozitív, mondjuk én nagyon olcsó tesztelet használtam, a 13. napi nagyon halvány pozitív után csináltam egy jobb tesztet és azon már határozottan látszott, úgyhogy lehet, hogy jobb teszttel hamarabb is látszott volna az a 2. csík :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!