Láttok rajta valamit?
Egyebként érdekes mert 8 napja megvan a menstruációm ami egyébként késett 3 hónapot,és gondoltam csinálok lh /hcg tesztet is.
És eddig ez a legerősebb lh tesztem mióta használom.
Azért csináltam tesztet mert a nődoki mondta ha elhúzodik a menstruáció csináljak tesztet mert lehet terhesség volt de már nincs..
Azért is csináltam tesztet.
Meg mert erős szagundorom van és gyanúsnak találtam.
Én látom a Hcg is halvány nagyon.
Ismételd meg pár nap múlva!
8 napja megvan
három hónapot késett
Az se biztos, hogy peteérésed van. De terhes tuti nem vagy
Amikor az első tesztemet csináltam abban a hónapban, amikor sikerült, olyan kis halványka volt, hogy képen semmit nem lehetett rajta látni, csak szabad szemmel. Tehát az hogy mi kép alapján nem látjuk, nem jelent semmit :)
Én végül vettem digitálisat, ne kelljen azon aggódni, hogy halvány, nem halvány.
Nőgyógyásznál voltam látott tüszőt csak akkor még nem repedt meg,lehet az azt kovetkezo napokba repedt csak meg.
Azt mondta azért nem birt megjönni,mert nem bírt megrepedni,adott rá gyógyszert hogy megrepedjen a tüsző ,és most meg is jött de nem sok ,ahogy szokott ,csak sokáig húzodik el.
A nővéremnek meg volt terhesség közben és nem is tudta hogy terhes csak nem érezte jól magát elment orvoshoz és kiderült hogy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!