Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok rajta valamit?

Bogikabogi kérdése:

Láttok rajta valamit?

Figyelt kérdés
Lombik előtt vagyunk,de elötte még teszteltem hogy hátha összejött e a baba természetesen.
2020. máj. 29. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Késik már?
2020. máj. 29. 20:26
 12/19 A kérdező kommentje:

Egyebként érdekes mert 8 napja megvan a menstruációm ami egyébként késett 3 hónapot,és gondoltam csinálok lh /hcg tesztet is.

És eddig ez a legerősebb lh tesztem mióta használom.

2020. máj. 29. 20:27
 13/19 A kérdező kommentje:

Azért csináltam tesztet mert a nődoki mondta ha elhúzodik a menstruáció csináljak tesztet mert lehet terhesség volt de már nincs..

Azért is csináltam tesztet.

Meg mert erős szagundorom van és gyanúsnak találtam.

2020. máj. 29. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én látom a Hcg is halvány nagyon.

Ismételd meg pár nap múlva!

2020. máj. 30. 05:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

8 napja megvan

három hónapot késett

Az se biztos, hogy peteérésed van. De terhes tuti nem vagy

2020. máj. 30. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az első tesztemet csináltam abban a hónapban, amikor sikerült, olyan kis halványka volt, hogy képen semmit nem lehetett rajta látni, csak szabad szemmel. Tehát az hogy mi kép alapján nem látjuk, nem jelent semmit :)

Én végül vettem digitálisat, ne kelljen azon aggódni, hogy halvány, nem halvány.

2020. máj. 30. 09:24
 17/19 A kérdező kommentje:

Nőgyógyásznál voltam látott tüszőt csak akkor még nem repedt meg,lehet az azt kovetkezo napokba repedt csak meg.

Azt mondta azért nem birt megjönni,mert nem bírt megrepedni,adott rá gyógyszert hogy megrepedjen a tüsző ,és most meg is jött de nem sok ,ahogy szokott ,csak sokáig húzodik el.

A nővéremnek meg volt terhesség közben és nem is tudta hogy terhes csak nem érezte jól magát elment orvoshoz és kiderült hogy terhes.

2020. máj. 30. 10:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az LH teszted negatívnak vedd. Nekem gyakorlatilag egész hónapban van ilyen erős az LH tesztem. Ovukor meg erős pozitív. Nem hiszem, hogy terhes vagy 8 nap vérzés, és negatív HCG teszt után. Én ilyen össze vissza ciklussal inkább orvoshoz mennék el.
2020. máj. 30. 11:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos mindkét teszt negatív. Az LH is. Ez sajnos nem elég erős, nem volt peteérés ezalapján az lh teszt alapján (gondolom ez volt a legerősebb). Legalább ugyanolyan erősnek kell lennie, mint a kontroll csíknak. A másik teszt is egyértelműen negatív. Kitartást! :)
2020. máj. 30. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!