Ti láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Predector ma délutáni, mára nem várom!
Időn belüli! Szét szedtem mert nem voltam biztos benne, hogy jól látok e?!
2019. aug. 12. 17:47
2/20 anonim válasza:
Látom, amit látsz, de holnap azért ismételj, ha addig nem jön meg.
Szurkolok!
3/20 anonim válasza:
Szia. Én is látom rajta nagyon halványan. Szerintem reggeli elsőből csinálj egy másikat. Drukkolok! ☺️
4/20 anonim válasza:
Szétszedve, átvilágítva ez minden, de nem egy értékelhető teszt.
5/20 anonim válasza:
Ez egy szürke száradási csík, a teszt negatív.
6/20 anonim válasza:
Én pl. semmit. De persze ettől még lehetsz terhes, viszont nem délutáni vizeletből kellett volna tesztelni, vagy nyugodtan várhattál volna még 1-2 napot. És szétszedni pedig nem kell, nem is értem mi értelme. Ha majd szabad szemmel láthatóan ott lesz a második csík, azt nem kell ide feltenned, mert számodra is egyértelmű lesz. Viszont ha terhes vagy, akkor ehhez még 1-2 napot simán várhatsz és koncentrált vizeletről beszélünk.
7/20 anonim válasza:
Ha szét kell szedni, hogy látszódjon valami, az mindig negatív.
8/20 anonim válasza:
Nekem volt ilyen többször, az negatív volt. Amikor pozitív lett, akkor nem kellett szétszedni. De ne legyen igazam :)
9/20 anonim válasza:
Hát én tuti vak vagyok, de ezen csak egy csík van!
10/20 anonim válasza:
Vmit látok halványan, de lehet száradási csík. Csinálnék másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!