Megmaradhat a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel 6. napja késett, tegnap reggel volt egy ugyan halványabb de pozitív tesztem. Ma reggel még kevés fehéres folyás, majd olyan, mintha megjönne. Elkezdtem vérezni és fájni is a hasam, viszont ez csak időközönként 1-2 percig és elviselhető ráadásul a vérzés sem olyan erős, mint menstruációkor szokott. Orvossal beszéltem azt mondta csak jövő hét szerdán tud megvizsgálni, magne B6 4x1, sok fekvés ha 2 napon belül elmúlik nincs baj, ha erősödik a vérzés azonnal sürgősségi.

Volt köztetek olyan akivel ilyen előfordult és megmaradt a babája? Nagyon remélem, hogy marad, mert már 1 éve próbálkozunk :(

2020. máj. 28. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Persze hogy megmaradhat sokan voltak már így. Fogadd meg a tanácsokat többet nem tehetsz :/
2020. máj. 28. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos ez a vagy igen vagy nem esete. A 6 napos késésnél halvány teszt, a vérzés és görcs szerintem nem jó jel, de maradtak már meg babák így is, drukkolok, hogy ne legyen baj. Pihenj.
2020. máj. 28. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Igen, van rá esély hogy megmarad. Őszintén szólva én ettől függetlenül nem hívtam volna az orvosom hanem bementem volna az ügyeletre, hogy vérzek.
2020. máj. 28. 11:06
 4/5 A kérdező kommentje:

A hasfájás abba maradt, de a vérzés egyelőre nem.

Azért nem mentem még ügyeletre, mert nem merek egyedül elindulni, a párom pedig még dolgozik.

2020. máj. 28. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2020. máj. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!