Így megmaradhat a baba?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok . 9mm a petezsák ,szikholyag van . Viszont egy óriási hemathoma van pont a petezsák előtt. Óriási fájdalmaim voltak azért mentem be . Orvos sok jóval nem biztatott ,mivel rossz helyen van a h.thoma. Összeomlottam. Szerintetek van még esély?2017. okt. 25. 15:59
1/16 anonim válasza:
Én csak a saját esetemet tudom leírni. 5 hetesen elkezdtem kicsit vérezni, úgyhogy azonnal mentünk az ügyeletre. Kiderült, hogy hematoma, ráadásul kb kétszer akkora volt mint a petezsák. Most, 10 héttel később már alig látszódik valami a hematomából, szinte teljesen felszívódott, a magzat pedig köszöni szépen, jól van :)
Ne add fel a reményt! Tudom, nem ugyanaz az esetünk, de nekem se jósoltak sok jót (még a magándokim se). Ha viszont vérezni kezdenél (de ne így legyen!), azonnal futás vissza a kórházba! Kitartás!
2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ver (lekopogom ) nincs. Sem barna . Bízom a legjobban. A helyzete miatt aggódtak (szinten magándoki) . Először azt hittek,hogy mióma, úgy nézegették tovább. A petezsakot lepi be szinte. Rossz helyen van 😐
2017. okt. 25. 16:27
3/16 anonim válasza:
Nagyreszt megmaradnak. De szigoruan kimelo eletmod szukseges😊
4/16 A kérdező kommentje:
Van egy kislányom és dolgoznom is muszáj. Igyekszem pihenni de feküdni nem tudok. Kislányomat néha muszáj felemelnem stb. Azért bízom a legjobbakban.
2017. okt. 25. 16:36
5/16 A kérdező kommentje:
HCG szont 9150 lett
2017. okt. 25. 17:12
6/16 anonim válasza:
Nekem ugyan így volt! Sajnos nem maradt meg és küret is szükséges volt. :( De én véreztem eléggé, és óriási alvadt vér db-ok is távoztak. De következő ciklus után jött is a baba és minden rendben volt. Pihenj és légy pozitív!Szorítok!
7/16 A kérdező kommentje:
Jaj istenem :( sajnálom!! Nekem ver nincs csak a fájdalom. Annyira rossz . Megfogan a pici boldog az ember aztan egy ilyen valamo odavág 😐
2017. okt. 25. 18:11
8/16 A kérdező kommentje:
Neked meddig húzta így a terhességed??
2017. okt. 25. 18:12
9/16 anonim válasza:
6,5 hetesen műtöttek meg.Nekem is 5 hetesen derült ki a haematoma, de én már vérzéssel mentem az ügyeletre.
10/16 anonim válasza:
Nekem is volt 13mm-es hematoma,pont a petezsàk mellett, de én barnàztam is. Kaptam utrogestant,nem emelhettem 5kgnàl többet, sok pihenés, semmi szex. 16. hétig felszívódott szerencsére, màr 4 éves a fiam :) Pihenj sokat, és próbàlj pozitív lenni, nehéz tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!