Így megmaradhat a baba?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok . 9mm a petezsák ,szikholyag van . Viszont egy óriási hemathoma van pont a petezsák előtt. Óriási fájdalmaim voltak azért mentem be . Orvos sok jóval nem biztatott ,mivel rossz helyen van a h.thoma. Összeomlottam. Szerintetek van még esély?2017. okt. 25. 15:59
11/16 anonim válasza:
#6,9 vagyok. Anno én is írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban amúgy, és többen pozitív választ írtak! Sok mindenkinek szépen felszívódott! Szóval próbáld kímélni magad, pihenj amennyit csak tudsz. Sőt, jobb lenne lehet, ha kiiratnád magad dokival!
12/16 anonim válasza:
Szerintem ha szeretnéd a babát akkor fogad meg a tanácsokat. Amikor én nem emelhettem leültem a gyerekekhez ők az ölembe voltak úgy játszottunk. Most 13 hetes terhes vagyok nagyon figyelem a testem jelzéseit. Sokat dolgozom gyerekek főiskola háztartás. Szépen lassan csinálom a dolgom. Ha érzem a pocakom kicsit pihenek.
14/16 A kérdező kommentje:
Szia!! A hemathoma kicsit kisebb lett és arrébb vonult . Már nincs rajta a petezsákon. Baba nőtt. Viszont megkezdtem a 24 órás erős hányinger hányást. Hát ez az igazi remalom 😃 2 hét múlva kontrol
2017. nov. 3. 11:37
15/16 anonim válasza:
Jajj,de jó!Problémamentes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!