Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Különbség a kettő között?

Különbség a kettő között?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy aki babát várt, érzett-e valami különbséget mint a PMS tünet. Úgy tudom, szinte teljesen ugyanazok a tünetek, mielőtt "nem kell megjönnie", mint a terhességnek. Arra lennék kíváncsi, hogy valaki érzett-e mást, különlegesebbet, amiből úgymond tudta, hogy babát vár. :)

2020. máj. 25. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én abban a hónapban éreztem először peteérést.. Majd 4 napos menszesz késésnél pont egy bálban voltunk, töltöttek egy pohár vörösbort és nem bírtam ránézni se.. Na akkor tudtam hogy terhes lehetek.. Másnap pikk-pakk kijött a 2 csík...:)

Most tervbe van a 2. babót, ez az első próbálkozós hónapunk és sok olyat éreztem amit nem szoktam.. Ovukor alhasi fájdalmaim voltak kb 3-4 napig, most meg gyomorsavval kűzdök 2 napja, de nem merem állítani hogy baba miatt, mert vasárnaptól nem várom.. Meglátjuk:)

2020. máj. 26. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmi különöset azon kívül, mint amit mensi előtt éreztem. Többször is mondtam a férjemnek, hogy hisztis vagyok és biztosan meg fog jönni. Pont akkor lett egy kiskutyánk és esküvőre voltunk hivatalosak úgyhogy teljesen máshol jártak a gondolataim. Az lett furcsa, hogy nagyon kívántam a szénsavas ízesített vizet és elkezdett fájni a cicim. Akkor teszteltem...már 2 hét késés után.
2020. máj. 26. 07:49
 13/17 Malacka1212 ***** válasza:

Szia! Nekem ugyanolyan hasi görcseim voltak, mintha meg akarna jönni. Annyi volt a különbség, hogy nagyon fájt a mellbimbóm. Egy nap késés után csináltam tesztet, nem is kellett várni a két csíkra. 😊 Azonnal nagyon erős két csík volt.😊

23hkm

2020. máj. 26. 07:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.:) 11-es én is vasárnapra nem várom. :)
2020. máj. 26. 08:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, örülök is, hogy v.kivel együtt izgulhatok:)

Kíváncsi vagyok mi lesz, vasárnap leszek a 28. napnál, úgyhogy ha nem jön meg, akkor kb. 5 napra rá fogok tesztelni sz. tem..

2020. máj. 26. 08:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Én próbálok nem rágörcsölni, mint a múlt hónapban... :D Jön az, ha jönni akar... vagyis ezt fogom mantrázni. :D
2020. máj. 26. 09:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz nem erre gondolni.. Próbálok nem ezzel foglalkozni mindig, de hát ha az ember vágyik valamire..

Az előzőnél is így voltam és azért a 4.hónapban mégis sikerült.. :)

2020. máj. 26. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!