Különbség a kettő között?
Én abban a hónapban éreztem először peteérést.. Majd 4 napos menszesz késésnél pont egy bálban voltunk, töltöttek egy pohár vörösbort és nem bírtam ránézni se.. Na akkor tudtam hogy terhes lehetek.. Másnap pikk-pakk kijött a 2 csík...:)
Most tervbe van a 2. babót, ez az első próbálkozós hónapunk és sok olyat éreztem amit nem szoktam.. Ovukor alhasi fájdalmaim voltak kb 3-4 napig, most meg gyomorsavval kűzdök 2 napja, de nem merem állítani hogy baba miatt, mert vasárnaptól nem várom.. Meglátjuk:)
Szia! Nekem ugyanolyan hasi görcseim voltak, mintha meg akarna jönni. Annyi volt a különbség, hogy nagyon fájt a mellbimbóm. Egy nap késés után csináltam tesztet, nem is kellett várni a két csíkra. 😊 Azonnal nagyon erős két csík volt.😊
23hkm
Igen, örülök is, hogy v.kivel együtt izgulhatok:)
Kíváncsi vagyok mi lesz, vasárnap leszek a 28. napnál, úgyhogy ha nem jön meg, akkor kb. 5 napra rá fogok tesztelni sz. tem..
Nagyon nehéz nem erre gondolni.. Próbálok nem ezzel foglalkozni mindig, de hát ha az ember vágyik valamire..
Az előzőnél is így voltam és azért a 4.hónapban mégis sikerült.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!