Különbség a kettő között?
Mivel régóta 7(éve) vártuk a kis csodánkat, én már mindent éreztem amit csak lehetett :D
Amikor ténylegesen terhes lettem csupán egy két apróság volt ami jelzett. Bevásárlás közbe, olyan rosszul voltam, mint aki beivott. 5nappal nem várt előtt, majd másnap egész nap émelyegtem mint aki másnapos. Ilyet előtte soha nem tapasztaltam ivás nélkül. Ebéd után ülve megszédültem, ez se volt még velem soha. És mikor mentem haza fura helyen éreztem a mensi görcsöt, nem teli alhassal ahogy szoktam, hanem csak méhemnél köldök alatt tenyérnyi területen, na ez adott okot, hogy teszteljek aznap késő délután. 4 nappal nem várt előtt egyértelműen nagyon halvány pozi lett 3 különböző tesztem is :) Egyébként, más tünetem nem volt, onnantól maradt az émelygés, étvágytalanság, szó szerint el lettem volna kaja nélkül. Na meg az a borzalmas mindjárt megjön érzés, állandóan úgy mentem pisilni, hogy na most jött meg... mindig rettegtem, még uh után is :D
Amúgy korábban is voltam már terhes, de az sajnos missed ab-al zárult. Akkor meg semmilyen tünetem nem volt, még a pms tünetek is elmaradtak, 6 napja késett, mire feltűnt, hogy már meg kellett volna jönnie. Konkrétan ahogy beléptem a patikába, hogy vegyek egy tesztet, elkezdtem görcsölni, már elkönyveltem, hogy na most megjön, aztán a teszten meg erősebb volt a teszt csík a kontrollnál XD Szóval két terhesség két külön jelzés :D
Minden nap felteszik ezt a kérdést, és én minden nap szorgalmasan ugyanazt írom mindenkinek: Nem, nem éreztem másképp a pmst, mint amikor terhes lettem, ugyanolyan tüneteim voltak, mint szokott lenni menzesz előtt.
Elmaradt menzesz előtt semmiképp se derül ki, hogy biztosan terhes vagy e. Csak utána.
Köszönöm mindkettőtöknek! :)
Kedves második, én előzőleg voltam hasonló helyzetben, mint te. Halvány pozitív, már 3 napja késett, barnáztam néha, rózsaszíneztem... És gyomoridegem volt, hogy na mi van, hogyha baba van, és készül elmenni... Mikor mászkáltam, felálltam, olyan volt, hogy na most tuti megjött... De mégsem. Orvos látogatás után úgymond biztos volt a dolog, hogy nincs baba, és meg is jött másnap hajnalra. Eléggé össze voltam törve, de túltettem magam. Most várom a nem várt napját, ami hétvége körül lesz. Kíváncsi vagyok.
Kedves 3., hogyha zavar, akkor miért válaszolgatsz mindenkinek? :) Feljársz megnézni, hogy na, van-e új kérdés, ami alá oda tudod ezt írni? :D Persze poén, köszönöm a válaszod. :)
4., az jó! :D
Tudhattam volna.
Nagyon erős pms-em volt, sose volt ilyen, a derekam majd leszakadt, puffadtam, folyton úgy éreztem megjön, aztán nem jött meg.
De akkor nem esett le, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!