Nagyon félek, terhes lehet?
Sziasztok!
Barátnőmnek legutóbb április 17-én jött meg, egy nappal előbb mint várva volt. Abban a hónapban egy ciklus kimaradt a rengeteg idegeskedés miatt(februárban jött meg előtte)
Április 29-én volt az egyetlen szexuális kapcsolat, amikor pettingeltünk, pontosabban még annak se mondanám.
Ruha nélkül ölelkeztünk, úgy hogy összeért a nemiszervünk.
Miközben ez történt(raktam feküdt) nem a makkomhoz ért, inkább a tövéhez, esetleg középtájon.
Ez nem tartott sokáig, mert egyből észbe kaptam.
Félek hogy valamilyen úton módon baj lehet ebből!
Barátnőm még szűz!
Ma, május 22-én, 6. Napja késik neki, pár napja fájdogál a hasa és a feje. Néhány pattanása is megjelent. Ezen kívül mást nem érez.
Azért írok, mert barátnőmmel ellentétben nagyon pánikolok, úgy érzem tönkretesznek ezek a dolgok, beképzelek mindet irracionális dolgot.
Egyébként most érettségiztünk mindketten. Szóval a stressz is közrejátszik.
Tisztában vagyok mindennel, a biológiával, de nem hagynak nyugodni a gondolatok, úgy érzem tönkreteszem saját magam a netes olvasgatások során.
Ha többre vágytok és óvszert használtok, hogy a csudába szűz a barátnőd? O.o Vagy abba veri ki neked? Jaj de nagyon gyerek vagy még... legalábbis agyilag. Nyugi így nem lesz terhes. Másrészről ha annyira tájékozott lennél, tudnád, hogy tini korban még nem áll be rendesen a ciklus. Tök normális, ha kimarad, vagy épp hosszabb lesz egy ciklus vagy épp rövidebb. Neked pszichológus kell, vagy szexmentes élet amíg nem tudsz ilyen alapvető dolgokat feldolgozni.
Ha beteszed a farkad gumi nélkül terhes lehet. Ennyit kell megjegyezni, nem olyan bonyolult. Ha tipitapi, nyalifali, meg nunira élvezés van, nem lesz terhes soha a büdös életbe. Ezt jól jegyezd meg és ne aggódj már ilyen dolgokon... azért ez nem agysebészet.
Többre vágyás alatt a pettinget értem. Játék, de nem kerül be.
Még mindig nem jött meg neki, nagyon ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!