Nagyon félek, terhes lehet?
Sziasztok!
Barátnőmnek legutóbb április 17-én jött meg, egy nappal előbb mint várva volt. Abban a hónapban egy ciklus kimaradt a rengeteg idegeskedés miatt(februárban jött meg előtte)
Április 29-én volt az egyetlen szexuális kapcsolat, amikor pettingeltünk, pontosabban még annak se mondanám.
Ruha nélkül ölelkeztünk, úgy hogy összeért a nemiszervünk.
Miközben ez történt(raktam feküdt) nem a makkomhoz ért, inkább a tövéhez, esetleg középtájon.
Ez nem tartott sokáig, mert egyből észbe kaptam.
Félek hogy valamilyen úton módon baj lehet ebből!
Barátnőm még szűz!
Ma, május 22-én, 6. Napja késik neki, pár napja fájdogál a hasa és a feje. Néhány pattanása is megjelent. Ezen kívül mást nem érez.
Azért írok, mert barátnőmmel ellentétben nagyon pánikolok, úgy érzem tönkretesznek ezek a dolgok, beképzelek mindet irracionális dolgot.
Egyébként most érettségiztünk mindketten. Szóval a stressz is közrejátszik.
Tisztában vagyok mindennel, a biológiával, de nem hagynak nyugodni a gondolatok, úgy érzem tönkreteszem saját magam a netes olvasgatások során.
Minden alkalommal használunk amikor többre vágyunk.
Sajnos itt én vagyok a baj, aki idegeskedik egész nap.
Ő mondja, hogy semmi baj, el is hiszem neki, de mégsem nyugszom le.
Köszönöm a sok lecseszést, mert legalább rájövök mennyire hülyeség amit gondolok.
Mindig kitalálok valami történetet ami miatt lehetségesnek tűnik és megint frusztrált leszek.
A teszt az utazás miatt nem megoldható hirtelen.
Kedves kérdező! Én úgy látom, tisztába vagy a védekezés fontosságával, és jól használod a dolgokat. Viszont az aggódásod nem tesz jót a kapcsolatnak. A barátnőd biztos nem terhes, ezt ő is tudja. Támogasd, ne kétségeket kelts benne! ;)
Egyébként az érettségik jól sikerültek? Vagy mi ez a nagy stressz még mindig? :)
Szerencsére az összes stressz a kérdés kiírásához köthető.
Amit tudok, hogy 89 lett a magyarom. Persze a többit is aránylag jónak érzem.
Nagyon remélem, hogy minden jóra fordul, mert nagyon megterhelő volt ez a hónap, testileg, lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!