Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon félek, terhes lehet?

Nagyon félek, terhes lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmnek legutóbb április 17-én jött meg, egy nappal előbb mint várva volt. Abban a hónapban egy ciklus kimaradt a rengeteg idegeskedés miatt(februárban jött meg előtte)

Április 29-én volt az egyetlen szexuális kapcsolat, amikor pettingeltünk, pontosabban még annak se mondanám.

Ruha nélkül ölelkeztünk, úgy hogy összeért a nemiszervünk.

Miközben ez történt(raktam feküdt) nem a makkomhoz ért, inkább a tövéhez, esetleg középtájon.

Ez nem tartott sokáig, mert egyből észbe kaptam.

Félek hogy valamilyen úton módon baj lehet ebből!

Barátnőm még szűz!

Ma, május 22-én, 6. Napja késik neki, pár napja fájdogál a hasa és a feje. Néhány pattanása is megjelent. Ezen kívül mást nem érez.

Azért írok, mert barátnőmmel ellentétben nagyon pánikolok, úgy érzem tönkretesznek ezek a dolgok, beképzelek mindet irracionális dolgot.

Egyébként most érettségiztünk mindketten. Szóval a stressz is közrejátszik.

Tisztában vagyok mindennel, a biológiával, de nem hagynak nyugodni a gondolatok, úgy érzem tönkreteszem saját magam a netes olvasgatások során.

2020. máj. 22. 10:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a koronavírus miatt?
2020. máj. 22. 11:13
 12/27 anonim ***** válasza:
98%
Terhességi tesztet bármelyik drogériában, patikában lehet venni, az eredménye pedig megnyugtatna, az ára 500-1000 Ft. A fentiek alapján a barátnőd kizárt, hogy terhes legyen, az ő nyugalma teljesen megalapozott.
2020. máj. 22. 11:16
 13/27 A kérdező kommentje:

Minden alkalommal használunk amikor többre vágyunk.

Sajnos itt én vagyok a baj, aki idegeskedik egész nap.

Ő mondja, hogy semmi baj, el is hiszem neki, de mégsem nyugszom le.

Köszönöm a sok lecseszést, mert legalább rájövök mennyire hülyeség amit gondolok.

Mindig kitalálok valami történetet ami miatt lehetségesnek tűnik és megint frusztrált leszek.

A teszt az utazás miatt nem megoldható hirtelen.

2020. máj. 22. 11:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem lehet a korona miatt?! Tesztet venni? 😭😭😭😭😭 na nemár... akkor én hogy tudtam venni februar ota minden honapban?
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
Gyógyszertárban is lehet kapni!
 16/27 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező! Én úgy látom, tisztába vagy a védekezés fontosságával, és jól használod a dolgokat. Viszont az aggódásod nem tesz jót a kapcsolatnak. A barátnőd biztos nem terhes, ezt ő is tudja. Támogasd, ne kétségeket kelts benne! ;)

Egyébként az érettségik jól sikerültek? Vagy mi ez a nagy stressz még mindig? :)

2020. máj. 22. 11:26
 17/27 A kérdező kommentje:

Szerencsére az összes stressz a kérdés kiírásához köthető.

Amit tudok, hogy 89 lett a magyarom. Persze a többit is aránylag jónak érzem.

Nagyon remélem, hogy minden jóra fordul, mert nagyon megterhelő volt ez a hónap, testileg, lelkileg.

2020. máj. 22. 11:31
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez igaz, akkor kitörölheted a magyaroddal, mert mellé teljesen életképtelen vagy, hogy a vírusra hivatkozva nem tudsz venni egy tesztet 😂
2020. máj. 22. 11:34
 19/27 A kérdező kommentje:
Az utazás miatt nem megoldható.
2020. máj. 22. 11:36
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy érett még a szexre,ne erőltesd egyenlőre 🤦
2020. máj. 22. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!