Lehetek terhes? Nagyon félek a jelek miatt! 16/L
Figyelt kérdés
Ovulációm előtt 5-6nappal együtt voltam a párommal. Nem történt behatolás, csak petting.Én elértem hogy párom elélvezzen, spermás lett a kezem, letöröltem de utána magamhoz is nyúltam. Párom is belenyúlt a spermába, letörölte utána megujjazott. Félek hogy nehogy így is került volna be a hüvelyembe sperma. Ovulációm után még pár napra rá is fehér krémes folyásom volt. Tegnap alhasi enyhe fájásom volt s ma pici, alig észrevehető rózsaszín folyás, de tényleg csak alig észrevehetően. Még egy hét van mensiig, borzasztóan ideges vagyok nehogy terhes legyek. Lehetséges terhesség? Mitől vannak azok a tünetek? Csak bebeszélem magamnak?2020. jan. 4. 17:23
1/13 anonim válasza:
ez egy baromság amit idehordtál. hogy a fenébe lennél már terhes?! én 14 voltam amikor 8.ból elballagtam. és ez 8.osztályos tananyag.megbuktál bioszból?
2/13 anonim válasza:
Ha ettől terhes leszel, legyen a neve Jézus.
Kérlek ne nyúlkálj sehová, amíg fogalmad nincs arról, hogyan lehetséges teherbe esni. Maszatolástól nem.
3/13 anonim válasza:
Terhes vagy!
De nézd a jó oldalát,32éves korodra nagykorú lesz a gyereked!
5/13 anonim válasza:
16 évesen inkább bújd a netet és a biosz könyveket amikből megtudod hogy mennyi ideig életképes a spermium és a petesejt....
6/13 anonim válasza:
Nem értem, miért hivatkoztok a bioszkönyvekre.
Kitűnő tanuló voltam, de az qrvaisten, hogy ilyenekről nem volt szó benne.
7/13 A kérdező kommentje:
Húú ez érdekes:) Sajnálom akit felidegesítettem:)) szerintem ez az oldal arra való hogy aki tud segítsen, nem lehordani a másikat. Utánaolvastam, sőt, sokat, és azért írtam ki ezt a kérdést mert lehetséges így teherbe esni.
2020. jan. 4. 17:55
8/13 anonim válasza:
mutasd már meg hol olvastad! esküszöm kíváncsi lettem😂🤦♀️
9/13 anonim válasza:
ezt kaptam privibe. én még soha életembe ennyi marhaságot nem láttam összehordva! ettől az életben nem lehetsz terhes ne aggódj..
10/13 anonim válasza:
Ironikusan írtam gyerekek...de igen adjatok igazat egy 16 éves kislanynak aki azt se tudja hogy lehet teherbe esni. Gratulálok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!