Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Nagyon félek...

Lehetek terhes? Nagyon félek a jelek miatt! 16/L

Figyelt kérdés
Ovulációm előtt 5-6nappal együtt voltam a párommal. Nem történt behatolás, csak petting.Én elértem hogy párom elélvezzen, spermás lett a kezem, letöröltem de utána magamhoz is nyúltam. Párom is belenyúlt a spermába, letörölte utána megujjazott. Félek hogy nehogy így is került volna be a hüvelyembe sperma. Ovulációm után még pár napra rá is fehér krémes folyásom volt. Tegnap alhasi enyhe fájásom volt s ma pici, alig észrevehető rózsaszín folyás, de tényleg csak alig észrevehetően. Még egy hét van mensiig, borzasztóan ideges vagyok nehogy terhes legyek. Lehetséges terhesség? Mitől vannak azok a tünetek? Csak bebeszélem magamnak?
2020. jan. 4. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
ez egy baromság amit idehordtál. hogy a fenébe lennél már terhes?! én 14 voltam amikor 8.ból elballagtam. és ez 8.osztályos tananyag.megbuktál bioszból?
2020. jan. 4. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Ha ettől terhes leszel, legyen a neve Jézus.

Kérlek ne nyúlkálj sehová, amíg fogalmad nincs arról, hogyan lehetséges teherbe esni. Maszatolástól nem.

2020. jan. 4. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Terhes vagy!

De nézd a jó oldalát,32éves korodra nagykorú lesz a gyereked!

2020. jan. 4. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
34 éves korodra,csak elírtam!
2020. jan. 4. 17:47
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
16 évesen inkább bújd a netet és a biosz könyveket amikből megtudod hogy mennyi ideig életképes a spermium és a petesejt....
2020. jan. 4. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem, miért hivatkoztok a bioszkönyvekre.

Kitűnő tanuló voltam, de az qrvaisten, hogy ilyenekről nem volt szó benne.

2020. jan. 4. 17:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Húú ez érdekes:) Sajnálom akit felidegesítettem:)) szerintem ez az oldal arra való hogy aki tud segítsen, nem lehordani a másikat. Utánaolvastam, sőt, sokat, és azért írtam ki ezt a kérdést mert lehetséges így teherbe esni.
2020. jan. 4. 17:55
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
mutasd már meg hol olvastad! esküszöm kíváncsi lettem😂🤦‍♀️
2020. jan. 4. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

[link]

ezt kaptam privibe. én még soha életembe ennyi marhaságot nem láttam összehordva! ettől az életben nem lehetsz terhes ne aggódj..

2020. jan. 4. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Ironikusan írtam gyerekek...de igen adjatok igazat egy 16 éves kislanynak aki azt se tudja hogy lehet teherbe esni. Gratulálok nektek!
2020. jan. 4. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!