Lehetek terhes? Nagyon félek a jelek miatt! 16/L
Figyelt kérdés
Ovulációm előtt 5-6nappal együtt voltam a párommal. Nem történt behatolás, csak petting.Én elértem hogy párom elélvezzen, spermás lett a kezem, letöröltem de utána magamhoz is nyúltam. Párom is belenyúlt a spermába, letörölte utána megujjazott. Félek hogy nehogy így is került volna be a hüvelyembe sperma. Ovulációm után még pár napra rá is fehér krémes folyásom volt. Tegnap alhasi enyhe fájásom volt s ma pici, alig észrevehető rózsaszín folyás, de tényleg csak alig észrevehetően. Még egy hét van mensiig, borzasztóan ideges vagyok nehogy terhes legyek. Lehetséges terhesség? Mitől vannak azok a tünetek? Csak bebeszélem magamnak?2020. jan. 4. 17:23
11/13 A kérdező kommentje:
Vicces ez az egész. Nem azért írtam ki mert épp ne tudnék dolgokat, stresszeltem s reméltem hogy kapok ép eszű válaszokat, nem csak azt hogy azta te semmit nem tudsz.
2020. jan. 4. 18:11
12/13 anonim válasza:
Akkor leírom mégegyszer hátha megnyugszol. Így nem lehet teherbe esni. Ha majd védekezés nélkül szexelni fogsz, na akkor kezdj el stresszelni. Ha késni fog esetleg a menstruációd akkor ne csodálkozz, a stressztől is szokott késni.
13/13 anonim válasza:
Ezt a spermába tapicskolós sztorit már olvastam pár napja. Ott is leírtam, hogy nem vagy terhes mert így nem lehet, de legközelebb vagy először te menj el és utána használjátok kézkrémnek az ondót, vagy készíts oda petting előtt nedves törlőt.
Ha 2 nap múlva újra kiírod, akkor se leszel ettől terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!