Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van okom aggódni, hogy terhes...

Van okom aggódni, hogy terhes vagyok? Többi lent! Nagyon félek.23/L

Figyelt kérdés
Februárban majdnem 41 fokos lázam volt és antibiotikumot szedtem kb egy hétig.28. -án kellett volna megjönnie a mesnturációmnak és már 9 napja késik. Tesztet csináltam a késés ötödik napján ami negatív lett. Mindig védekezünk a párommal.

2020. márc. 6. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogamzásgátlóval védekeztek? Úgy tudom, az antibiotikum kiütheti a gyógyszert.

De amúgy erre nem lehet mást írni, csak hogy vagy menj el dokihoz, vagy pedig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

2020. márc. 6. 12:01
 2/7 anonim válasza:
23%
Szerintem nyugi, mi nem is védekeztünk,antibiotikumot is szedett és 13 napot késett, de megjött::
2020. márc. 6. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha védekeztetek nincs okod aggódni. Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor kiegészítésként az antibiotikum miatt e- mellé óvszer is kell.
2020. márc. 6. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1 hetes késésnél már kimutatta volna a teszt, ha aggódsz csinálj új tesztet, de nem csak terhesség miatt maradhat ki, a betegség is befolyásolhatta akár.
2020. márc. 6. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha negatív akkor ne aggódj nem vagy terhes. Legközelebb az antibiotikum kúra alatt védekezzetek gumival.
2020. márc. 6. 13:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekeztünk,mint mindig. És eddig soha nem volt gond belőle
2020. márc. 6. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát ha mindig gumival csináljátok, tehát védekeztek rendesen, és nem is szedsz tablettát, akkor aztán az égvilágon semmi aggódnivalód nincs. Ha ettől jobban megnyugszol, csinálj még egy tesztet aztán menj el nőgyógyászhoz ha nem jön meg.
2020. márc. 6. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!