Aki Nuvaring gyűrűt használ segítene?
Figyelt kérdés
10 napja volt fent a gyűrű és véletlenül lehúztam a wc-n aktus után. Ez volt az utolsó, épp fel akartam íratni a következő 3 havi adagot. Most sehogy sem tudok újat feltenni. Legkorábban reggel tudnék, de akkor már 14 órája nem lenne fent.
Váltsam ki gyors reggel és tegyek fel egyet, vagy hagyjam, jöjjön meg a mensim és 1 hét múlva helyezzem fel a következőt? Szerintetek?
2020. máj. 21. 22:21
1/1 anonim 

válasza:

Hű en régen használtam és en is jártam úgy egyszer, hogy újat kellett feltenni. Nekem azt mondta a nogyogyasz, hogy tegyem fel az újat rögtön amint tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!