Használ vki Nuvaring hüvelygyűrűt megosztaná a tapasztalatait? Orvos mit mondott róla?
Hát igazából orvos ajánlása véleménye érdekel (meg persze azé is aki használja) de tablettát nem igazán szedhetek de úgy tudom hogy ez helyileg htó tehát nem terheli úgy a szervezetet mint a szájon át szedős gyógyszer.
Aztán van olyan doki aki ezzel egyetért van aki szerint meg ugyanúgy hormon. Nem tudom eldönteni:((
Ugyanúgy hormon tartalmú, tehát ha nem szedhetsz f.gátlót, ezt sem használhatod.
Amúgy nekem nagyon bevált.
A dokim nagyon ajánlotta. Mondta, hogy sokkal jobban véd, mint a tabletta, nincsenek mellékhatásai, nem terheli a májat, mint a szájon át szedhető gyógyszerek.
Az ára nem olyan kedvező, de én imádom. Észre sem veszem, hogy ott van, ritkán kell vele foglalkozni. Szeretkezésnél leveszem, utána el kell öblíteni, és mehet is vissza.
Nagyon jó, én csak ajánlani tudom.
Ugyanúgy hormonális fog.gátló, mint a szájon át szedhető tabletta és a szervezetbe jutó hormonterhelés is ugyanakkora, mint tabletta esetén. A mellékhatásprofil ugyan a hasonló összetételű termékekhez képest picit kedvezőbb, de a legkorszerűbb, legjobb mellékhatásprofillal rendelkező hormonális fog.gátló akkor is a drospirenont tartalmazó összetétel (Yasminelle, Yadine).
Aki a hormonterhelést illetően mást mond, az szerintem elfelejt számolni a szájon át bevett fog. gátlók first-pass metabolizmusával.. kvázi a szervezetedet érő hormonterhelés ugyanakkora mindkét változatnál. - Egy gyógyszerész
Kedves gyógyszerész nagyon köszönöm! A Nuvaring tehát ugyanazon módon fejti ki hatását a véráramba szívódva szisztémásan? Tehát nem helyileg hat ezekszerint, mindegy hogy hol szívódik fel? Tehát itt a hüvelyen keresztül történik a felszívódás de végeredményben ugyanaz mintha gyomron keresztül szívódna fel?
Vajon akkor a Miréna spirál se jó nekem, ha hormont nem szedhetek? (tudtommal annak is ez a lényege hogy hormon oldódik ki belőle).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!