Ránéznétek az ovu tesztjeimre? Sztori lent
Április 28-án kellett volna megjönnie, másnap, mikor első késős nap volt, halvány de jól látható pozitívat teszteltem, mivel nem jött meg, utána pedig reménykedve, hogy majd erősödik, még 3 tesztet csináltam a következő napokban, egyre halványodtak, utolsó negatív lett. :( 6 nap késéssel megjött, gondolom kémiai volt. Most rendeltem Onestep teszteket, hogy minél jobban el tudjam kapni az ovut. Ciklus.hu szerint május 21-én lesz peteérés, én a biztonság kedvéért már 15-én elkezdtem a tesztelést, hát volt mit látni : [link]
Május 15, 16, 17 és 18, fentről lefelé. Hőm napok óta 36.5 konstans. Talán összeszavarodtak a hormonjaim és ebben a hónapban nincs/nem lesz ovum? Most nyákom sincs, előző hónapban ittam a cickafark+palástfű kombót, akkor volt nyákom is rendesen, most semmi (kicsit elkeseredtem és elment a kedvem a teázástól). Amúgy a tapasztalatok alapján nem pont középidőben van ovum, hanem 2-3 nappal később. Volt valaki hasonló helyzetben?
Kb 20-22-én lesz ovud, simán lehet, hogy a kémiai tett be amúgy, sőt ugye a hcg-re is reagálhatott még az lh teszted.
Nekem is 32 nap körül van a ciklusom, 15. napon szoktam kezdeni, de van, hogy 14. napon igazán erős tényleg váratlanul lesz a teszt. Én pl reggel és este szoktam tesztelni, nem figyelek az ivásra (amúgy is átkozottul keveset iszok)
Vaterás tesztek nem drágák, érdemes tesztelni a valószínűsíthető ovu után még 3 napig. Nekem, ha nincs ovum, sajnos előfordul, napokig egészen mensiig pozi közeli minden tesztem -.- Első gyermekünk nehezen jött, közel 7 év volt, most szeretnénk neki testvért, ezért használom újra a teszteket. Még egy plussz infó, ha sose látsz pozit használj érzékenyebb tesztet :)
Sok sikert!!
Ez még negatív, tesztelj tovább simán lehet még ovu. Nekem előtte napokig alig látszik valami aztán ovu előtti nap kb olyan mint neked a legerősebb majd egy vagy két napig full pozitív aztán megint alig látszik valami.
Szóval ovu előtt 1-2 nappal kezd csak erősödni nálam. De a kémiai miatt akár ki is maradhat egy peteérés vagy akár lehet később is picit.
Utolsó vagyok
Ja és második gyereket szeretnénk, így elég sok hónap tapasztalat van ovu tesztelés mögött. Mindenki máshogy működik, de általában egy emberre ugyanaz igaz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!