Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X epil teszt csík lesz ennél...

X epil teszt csík lesz ennél erősebb?

Figyelt kérdés
1 hét után sincs olyan erős mint a kontroll csík.
2020. máj. 4. 06:58
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2020. máj. 4. 06:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen csináltam a tesztet. Nekem nagyon erős volt.
2020. máj. 4. 07:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az xepil nem vált be. A rossmannos facelle pl. inkább.
2020. máj. 4. 07:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Ki próbálok holnap reggel egy másikat. Szerintem erősnek kéne lennie már 1 hét után. 1 hete is ilyen volt. Száradás után jobban látszik de gondolom az nem lényeg.
2020. máj. 4. 07:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem erősebb volt, mint a control csík, de szerintem a tiéd is éppen elég erős.
2020. máj. 4. 07:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal kevésbé látszott a második csíkom ezen a teszten mint a tiéd. Mondjuk én egyszer teszteltem csak, és minden rendben volt.
2020. máj. 4. 07:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetesen se volt ugyanolyan eros, mint a kontrollcsik. Ne aggodj.
2020. máj. 4. 08:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez sz..r teszt.Sose lesz erős.
2020. máj. 4. 08:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Elég szép ez, lényeg hogy terhes vagy!
2020. máj. 4. 08:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy tesztemen sem lett erősebb a tesztcsík mint a kontroll, nem csak az x-epilen, hanem a facelle, gabriel, dm-es. Egyik sem, de nem is kell annak lennie, mert nem tud mennyiséget mérni.. én pl állandóan pisilni jártam, tehát kb soha nem volt koncentrált pisim... az lett volna csoda, ha erősebb teszjeim lettek volna :D Ilyenkor már csak pénzkidobás a tesztelés. Szép pozítív, nem vérzel, ok nincs aggodalomra.
2020. máj. 4. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!