Dorina75 kérdése:
A véleményeteket szeretném kérni, hogy szerintetek ez a terhességi teszt, pozitív vagy negatív? Azért kérek tanácsot mert igaz, hogy 2 csík látható a teszten de nem ott van a második csík ahol kell szerintem! Köszönöm a véleményeket!
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 08:04
3/13 anonim válasza:
Szia!
Sajnos ez elázott (vagy rossz a teszt) :( Ismételd meg holnap. Drukkolok! :)
4/13 anonim válasza:
Csinálj másikat!Szerintem nem elázott hanem pont olyan mintha kevés lenne a pisi.
6/13 anonim válasza:
Nekem pozitív a 2. kép alapján. Az első teszt meg hibásnak tűnik.
9/13 anonim válasza:
Szia!
Nagyon érdekes teszteket töltöttél fel, azt mondanám hibásak,másodikon is olyan, mintha nem kellene ilyen szélesnek lennie a csíknak!
Ettől függetlenül, szerintem is pozitív , mert valami el kellett hogy színezze a reagenst. 🙂
Azért egy ismétlést tennék, hogy legyen egy biztos szabályos teszt, facelle már biztosan két egyforma csíkot mutatna, ha ezen is ennyire látszik az erőssége.
Drukkolok!
10/13 anonim válasza:
Az első egyértelműen hibás. A második gyanús, hogy pozi, de azon sem csík van hanem folt. De színes. Vegyél egy normális tesztet. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!