Gabriel teszttel teszteltem ma délután. Időn túl szemmel látható rózsaszin csík negatív?
2 gyerekem van, a harmadikat nem gátoljuk hogy jöjjön. Csináltam egy tesztet délután. 1 perc még semmi.. közben szóltak a gyerekek... 1 óra múlva ránéztem és 2 csíkos és se forgatni se lámpa alá tartani nem kellett. Reggel tesztelek újra.
szerintetek reménykedhetek?
Abból indulok ki, hogy amit emlékbe eltesz az ember, az jóval régebbi, mint 3-5-10 perc, mégsem lesz a nulla csíkból csík napok múlva sem, és a halvány pozitív is halvány pozitív marad, így akár napokon át lehet nézni a tesztek fokozatos erősödését. Arra akarok kilyukadni, hogy ha normális lenne, hogy nemlétező HCG-t egy idő után kipótol a teszt, akkor vagy minden negatív teszt csíkos lenne egy idő után, vagy a nagyon halvány pozitívak beerősödnének sötét rózsaszínre. Azért ez nincs így.
Én értem, hogy van száradási csík meg szellemcsík, de ezek nem rózsaszínek, és csak trükkökkel láthatók, szinte odaképzelhetők.
Ami a képeden látható, az egy halvány rózsaszín csík, szerintem egy halvány pozitív teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!