Szerintetek ez egy második csík lenne? Selejt lenne a teszt, másnak is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Kb.10 napja voltunk együtt a férjemmel, éreztem magamon tüneteket, ezért teszteltem. Szétszedtem a tesztet,mert az ablakos teszteket szeretem látni ablak nélkül is. [link]
Akik csak azért szólnak hozzá, hogy savazzanak kíméljenek meg. Jogom van hülyeséget is kérdezni.
2020. ápr. 9. 14:13
2/16 anonim válasza:
Sajnos nem látom, mire gondolsz. Én telefonról csak 1 csíkot látok. 😔
5/16 anonim válasza:
Negatív, de 10 nap után ne is várj pozitívat még. Akármit érzel, az még nem terhességi tünet.
7/16 anonim válasza:
Az a ragasztás. És 10 nappal aktus után még terhes sem vagy, nem hogy tüneteid legyenek.
8/16 anonim válasza:
A teszt nem selejt. Ez egy negatív teszt.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
2020. ápr. 9. 14:56
10/16 anonim válasza:
Negatív, nincs ott második csík, ahol kellen lennie. Valószínűleg pms tüneteket éreztél, ilyen korán nincs tünet, ha terhes lennél. Amúgy is túl korai a teszt ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!