Megnéznetek a tesztem? Ez csak száradási csik?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjonnie . Akkor egyertelmu megativ volt a tesztem . Abbahagytam a progit . Ma reggel viszont csinaltam egy tesztet megnyugtataskeppen .
Megnéznétek ?
Ez csak szaradasi csik ? Felek hogy hulyeseget csinaltam hogy abbahagytam a progeszteron potlast .
2020. márc. 25. 08:25
2/8 anonim válasza:
Teljesen negatív, nincs ott semmi
3/8 anonim válasza:
1. Csak akkor látod a száradás csíkot ha időn túl nézed. Időn túl pedig nem nézegetünk tesztet.
2. Látom amit látsz de ez egy negatív teszt
3. Ez egy rossz minőségű, megbízhatatlan tesztfajta.
4. Amíg nem jön meg a menzesz addig van remény mindig.
5. Ha nem jön meg a vérzés továbbra sem, csinálj Predictorral mégegyet az legalább megbízható!
4/8 A kérdező kommentje:
Oke koszonom
2020. márc. 25. 08:40
5/8 anonim válasza:
Ez nagyon halvány és szűrkés színű, úgyhogy valószínűleg ez negatív, de ha nem jön meg pár napon belül, csinálj még egy tesztet. :)
6/8 anonim válasza:
Hát nemtudom.. Látom egyértelműen, csak nemtudom miért lehet ott. Én ma még szedném a progeszteront, de csak mert mi nagyon hosszú idő után teszteltünk pozitívat, és nem akartam volna hogy ennyin múljon.
7/8 anonim válasza:
Én látom a második csíkot, de egyértelműen nagyon halvány és nagyon szürke. Ez biztos, hogy negatív, de mindenképp tesztelj még, ha nem jön meg és, ha egyértelmű pozit tesztelnél szedjed ismét a progit.
8/8 anonim válasza:
Az enyém is ilyen volt a nem várt napján, de utána sajnos megjött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!